Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Kraj prošle godine, ne treba biti sitničav kad je u pitanju takvo remek delo... :fantom:

Nemoj da shvatiš lično, drago mi je da ti se sviđa, ali meni je to najgori film koji sam gledao poslednjih godina, detaljno sam ga izsecirao ovde posle gledanja. :)

Posted

Zašto bi mi smetalo, svako ima pravo na svoje mišljenje. :)

Posted

Zašto bi mi smetalo, svako ima pravo na svoje mišljenje. :)

I, eto, uvek se na kraju pozovemo na tu modernu zabludu.

Al', OK, to je zato što smo pristojni   ^_^

Posted

idealan spijun Sutherland. jedinstven lik uopste.

Naravno. Samo je on mogao da odigra ovo

a765106e575bb8807328407f4e7edb72.jpg

Posted

Da baš špijunska njuška, a dobar bio i ko zli crnokošuljaš u onom sa denirom i depardjeom

Posted

the magnificent seven 

cuh komentare nikakav je, meni je potpuno zabavan i vizuelno lep. 

znam da je remake, volim i original, ali je ovaj danas potpuno u skladu sa publikom koja prati filmove. 

na nekoliko mesta sam se i posteno nasmejala, statisticki speaking trebali su da pogode metu  :lolol:

divna slika, nenametljiva muzika iako sam ocekivala neki nov soundtrack, ocito je fuqua imao glavnu rec ovde a ne tarantino. i kako je to lepo kada okupi svoje glumce denzela i itana iz training day...to je ljubav  :wub:

23MAGNIFICENT-master768.jpg

Posted (edited)

the accountant (2016)

uopšte nije loš, ili sam zbog Afleka premalo očekivao. ispalo je. međutim, da je ovo idealna uloga za njega: bez geste, hladno, nikakvih osećanja...

na stranu sad što sam već u prvoj trećini skužio čiji će na kraju biti u čijoj, to je već moj nepogrešivi njuh za klišee holivudskih scenarista.

7.01/10.

Edited by koksy
Posted

mali trilercic, ok za ubistvo vremena, drzi paznju.

218505.jpg

Pogledao, odličan. Posle čitao komentare na imdb i saznao da se sve prikazano moze gledati kroz nekoliko dimenzija, ozbiljan psiho-pristup, subliminalne poruke i sl. Sad moram ponovo gledati, iz drugog ugla  :cool:

Posted (edited)

chronic (2015)

film sa teškom tematikom.

za mlađe ppp-ovce (ne vredi za stare koji se mladim, jel' tako, osećaju) verovatno bi mogao biti u neku ruku  šokantan i brutalno  naturalistički.

za nas sa, khm, izvesnim životnim iskustvom, jedna relativno obična priča.

treba li naglašavati da među istim tim nama ima i takozvanih filmskih picajzli!?  neki od njih  (hi.gif)  reći će vam  da se ovo ostvarenje negde u poslednjoj trećini  počelo zatrpavati nečim što bih nazvao viškom tematskih primera, a da sve ne ode dođavola, potrudio se režiser efektnim zatvaranjem (bukvalno poslednjom scenom).

scenarista  (istovremeno i reditelj) je pokazao potencijal u epizodi sa arhitektom ali lično mi je iznenađenje da je dobio kansku nagradu za skrinplej prošle godine.

tim rot dobar, ali nije bilo nešto specijalno zahtevno. ostali su glumili fikuse, dakle upravo ono što im je i bila zadaća.

6.71/10

Edited by koksy