Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

doalzi neki nov slican tom...partick wilson, ian mc shane john leguiziamo , trejler obecava

Posted

mali trilercic, ok za ubistvo vremena, drzi paznju.

218505.jpg

Posted

one of my favorites of all time...ludivine shecher shechera :)

Posted

ludivine shecher shechera :)

jes, krade svaku scenu

Posted

Hell or High Water, pravo dobar.

O daaa...dobar baš

Posted

Da li je gledao neko rimejk The Magnificent Seven ?

Gledao ja prošle sedmice.

Šta znam...

Nije dosadan. Dva sata i kusur prođu relativno brzo.

Naravno da gubi u poređenju sa starom verzijom (da ne kažem originalom, jer to nije ni stara verzija).

Tamo su ipak bile sve same moćne face i harizmatični glumci, a i likovi su bili nešto bolje razrađeni u globalu. Ovde se insistiralo na njihovoj što većoj šarenolikosti, pa imamo i crnca, Kineza, indijanca, Meksikanca, trapera, južnjaka...

Glavni negativac (previše teatralni Saarsgard) ima na svojoj strani pravu armiju od neprebrojivo mnogo plaćenika, koji se, osim jednog, pokazuju kao prilično bezopasni u borbi. Tek upotreba gatlinga počinje da pravi istinske probleme našim junacima...

Ove godine sam pogledao i sve (ne)zvanične nastavke koji su snimljeni posle Sturgesovog filma. Variraju kvalitetom, ali ipak, nikada ne idu ispod nekog minimuma, zahvaljujući dobitnoj kombinaciji - 7 (anti)junaka u borbi protiv brojno nadmoćnijeg neprijatelja. Uz svakog od njih sam se zabavljao i pokušavajući da pogodim ko će od njih preživjeti na kraju. I skoro uvijek sam imao po jednu grešku, oko broja ili identiteta preživjelih. Ovaj put sam pogodio broj, ali su dvojica zamijenila mjesta.

Posted

A nastavak bed sante gledo neko?

Posted

A nastavak bed sante gledo neko?

Ja nisam, video sam da je nešto jako loše ocenjen, ali nema šanse da ne ogledam.

Prvi deo mi je :Hail:

Posted

To ti je staro, iz prošle godine, nije iz ove...

Posted

Kraj prošle godine, ne treba biti sitničav kad je u pitanju takvo remek delo... :fantom: