Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Odakle ti to da je Klint tukao ženu?

tako je pricala njegova ex wife sondra locke..
Posted

Ko hoće da mu se još više ogadi™ Klint, neka pogleda uvrnuti The Beguiled (1971)

Posle uspeha sa Dirty Harry (1971) želeo je da se ne ukopa sa ulogom Prljavog Harija i prihvata od istog reditelja da glumi nemoralnog vojnika koji ljubi 12-godišnju devojčicu... Preporuka!

Znači 'ajde što se priča da tuče žene, nego je i pedofil  :cry:  Spaliti ga živog na lomači :fantom:

Posted

Uopste ne pricam o Klintu, covek je bog, samo rantujem mustangin odnos prema tim speciesima. Topik je o filmu, koga zabole za sacicu muskaraca koji lemaju zene a evolucija gleda kako da ih se resi.

Posted

tako je pricala njegova ex wife sondra locke..

Moguće je da su se oboje lemali.

Ali mislim da nije bilo tuča, nego joj je minirao karijeru nakon rastave i cimao dodatno

Posted

Meni Sully ok, traje taman koliko treba, krenuo da ga gledam oko 3 a.m mrtav umoran od 2 i po sata odbojke, ali me je razbudio i zainteresovao.

Posted

Ko hoće da mu se još više ogadi™ Klint, neka pogleda uvrnuti The Beguiled (1971)

Posle uspeha sa Dirty Harry (1971) želeo je da se ne ukopa sa ulogom Prljavog Harija i prihvata od istog reditelja da glumi nemoralnog vojnika koji ljubi 12-godišnju devojčicu... Preporuka!

Znači 'ajde što se priča da tuče žene, nego je i pedofil :cry: Spaliti ga živog na lomači :fantom:

Nije baš pedofilio u beguiledu, a i kad se pogleda film može se i razumeti što čovek mlati žene sobzirom šta su mu uradile.

Taj film je top istvudovac.

Posted

Naravno da je The Beguiled filmčina za ovaj sirni namaz od bajatog sira.

Iskreno i meni je delovalo kao deo kampanje. Bas taj deo. Mali covek, heroj, koji je uradio taku veliku stvar protiv sistema mediokriteta koji ga drkaju. Uzeli su nam zemlju, kretenizam je sistematizovan... A sve laz, cela prica je iskonstruisana da bi konzervativna moroncina gurala svoju agendu.
Drugi film zaredom koji velica americke heroje gde je oko 90% laz.

I onda te njegove izmisljotine kalemi na stvarne dogadjaje da se lakse guta ta buljaska agendica.
Zloupotreba jbt

Inace ovaj tvoj termin "oda profesionalcima" sam vec video negde kada se spominjao ovaj film. Da li u politici ili nekoj drugoj kritici.

A zamisli molim te, koje negativce imaš kao u filmu? Imaš ono troje iz te neke komisije koji ispituju Salija, za koje se na kraju ispostavi da uopšte i nisu negativci, nego su bili zavedeni kompjuterskom simulacijom koja tvrdi da je spuštanje na aerodrome bilo moguće. Negativac je dakle tehnologija. Fajglelj likes this.

Posted

Da, The Beguiled  nije loš, mada nije i neki mnogo dobar. Ali je relativno hrabar potez. Njegov masterpiece je Unforgiven. To je neprikosnoven. Genijalno delo. 

I, što je najludje, posle toga je napravio još fenomenlnih filmova.

On sam kaže, u nekom intervjuu; ja pravim filmove, koristim svaku priliku da naučim nešto od drugih. Pravim filmove, neki budu dobri a neki ne budu, valjda se tako skockaju stvari.

E, zato je car, jer je zanatlija i potpuno je svestan toga.

Posted

zašto uopšte u filmu ovakvog tipa moraju da budu negativci?

heroj vs anti heroj nije nužno da postoji. ja sam ga više doživeo kao one net geo emisije o avionskim nesrećama, samo ovde je rekonstrukcija ceo film. odlično režirana.

Posted

klintov najveći plus je što je ostao jedan od retkih reditelja u USA kojima je storytelling na prvom mestu (što je i inače ono što je stvorilo američku kinematografiju, na kraju krajeva i ono zbog čega smo se svi upecali na film). retko kada on ima neke "zahvate" i mrsomuđenja, nađe temu, napravi dobar skript i istretira ga strejt ko puška. time jebi ga najčešće žrtvuje ne znam kakve umetničke domete, ali zato mu je velika većina filmova bar vrlo dobra, sa povremenim uzletima do odličnog (najskorije gran torino). all-american reditelj, for better for worse.

Posted

Isto bi se moglo reći i o Fordu i o Hawksu ili bi oni to možda rekli sami o sebi. Ali, to treba shvatiti sa velikom dozom svesti o ironiji...

Posted

MV5BZTAxZWViYTUtMDljNi00MmQ5LTk2MzEtYmIw

ništa nisam znao o tematici, tako da sam ga sa interesovanjem odgledao. b produkcija u svom punom sjaju. ko voli ratni film neće biti razočaran

Posted (edited)

Sto manje species koji lemaju zene bolje po planetu. Samo slaba vajda da ce da crknu svi dok je stokholmskog sindroma.

ne lupetaj majke ti. i ne izvrci poentu zbog cega cenim istvuda.

pun mi vise snydera, singera, hans zimmera ....forma je postala mainstream. odvratno odveatno.

Edited by mustang
Posted

MV5BZTAxZWViYTUtMDljNi00MmQ5LTk2MzEtYmIw

ništa nisam znao o tematici, tako da sam ga sa interesovanjem odgledao. b produkcija u svom punom sjaju. ko voli ratni film neće biti razočaran

potpis.

mnogo kvaran svet u kom zivimo.