Ravanelli Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sully nateze pricu koja ni ne postoji. Cela ta istraga se nije ni desila. Zapravo desila se, ali je izgledalo tako sto su se inspektori klanjali Sullyju. Zato i nisam mogao ozbiljno da gledam film. Isceprkao je temu koja nije ni postojala u celom dogadjaju. I onda je to bilo istinski heroj protiv tupavog sistema. Sistem te laze brateee
zakintos Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Moraš da s'vatiš da je Sully igrani film, a jasno ti je da je na filmu sve moguće <_< Uzgred, veoma dobar film, prijatno me iznenadio, a greh je ne spomenuti vrhunsku glumu Tom Henksa.
vathra Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ухватио сам пола сата "Grumpy cat's worst Christmas". Несхватљиво ми је да и данас праве такве дреш филмове.
stajebrebilo Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 O'ako... U poslednjih par dana se posvetio domacoj kinematografiji, pogledao: - Izdajnik - Tragovi crne devojke (Batin kameo je vrhunski, prosto osečaš taj smrad, sirovost i alkohol i nasilje u sobi) - Quo vadis Živorade (aktuelan i danas, kao juče da je sniman - posebno scena sa maketom grada) - Povratak - Siroma' sam al' sam besan Od svih mi je Povratak ostavio najveći utisak. i jedan stranski, Finest hours - odlična tema, ali ga upropastili sa spec. efektima
kobni zelaya Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sully nateze pricu koja ni ne postoji. Cela ta istraga se nije ni desila. Zapravo desila se, ali je izgledalo tako sto su se inspektori klanjali Sullyju. Zato i nisam mogao ozbiljno da gledam film. Isceprkao je temu koja nije ni postojala u celom dogadjaju. I onda je to bilo istinski heroj protiv tupavog sistema. Sistem te laze brateee + meleon. Naravno da to što film ne prenosi verno realne događaje nije najveći problem filma. Mnogo je veći problem što je to jedna takva herojska priča koja ne bi mogla da bude ubedljiva ni pre četrdeset godna a kamoli sada. Klintova oda profesionalcima, bezbednjacima (gle čuda) i drugim ljudima koji su "na dužnosti dok mi spavamo" je toliko bljutava, toliko nabijena jednim lažnim patosom da smo ovde počeli toliko da se smejemo već negde oko polovine filma. U trenutku kad počne da uvodi likove u avionu (šatro) film odlazi u gomilu patetičnih opštih mesta, gde je teško naslutiti koja je, u stvari, bila ideja osim da se tapšu po ramenu bez.strukture i širi novi talas konzervativizma (kao da ga trenutno nema dovoljno). Nadam se da će Klint malo da odmori posle ovog filma, ako ne,očekujem neku odu Donaldu Trampu - trenutno je Klint na tom nivou, pre svega umetnički, ideologija je manje bitna.
zakintos Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 To nije biografski film o Sullyju, već priča o jednom običnom čoveku, koji je samo radio svoj posao a koji se suočio sa vanrednim okolnostima itd Istvud je to zanatski sjajno uradio. Taj neki rezervisani stil, dobro podređen glavnom junaku i bez nepotrebnog odvlačenja pažnje + jednu opšte-poznatu priču upario je sa flešbekovima i bukvalno me prikovao za ekran i na neki način me uvukao da budem deo te akcije + pružio nam je kompletnu vizuru iz pilotovog uma, kao sjajan začin na celu atmosferu. I sve je to spakovao u 95 min, završavajući film nekim humanim bojama. Meni OK a ako bih tražio neku manu to bi bilo sitničarenje u vidu nepotrebnog finansijskog pritiska sa ženine strane... A to što Istvud prs'o sa politikom boli me qrac dok pravi ovakve filmove. Ne kažem da je remek-delo ali šta se sve danas snima ovo je blago... 7/10
mustang Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) sto je klint prso sa politikom? prilicno jasan stav ima u kakvu ameriku veruje i sta zeli. meni je samo zao sto ce posle njega ostati sacica muskaraca zbog kojih se pored takvih species osecam kao pravo zensko. slazem se da je finansiijski deo dijalog bio suvisan. inace jesu isplivavali clanci ovde kako je mogao da dogura do la guardije. Edited December 17, 2016 by mustang
kobni zelaya Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Rekoh, Klintova ideologija je uvek bila 'rsotina, ali nije u tome stvar. Više u tome što Klint režira kao neki wannabe Zefireli, otprilike.
koksy Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Kobni preteruje, ja sam malo šta video u filmu od onoga što on potencira. meni je Sully sasvim pristojan film, ne bih doduše išao dalje od 7.04/10 ali malo li je na ovu propas' od ovogodišnje produkcije!?
kobni zelaya Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ovogodišnja produkcija je bolja od prošlogodišnje, barem onoliko koliko sam ja gledao do sada, a i imam još dosta da gledam.
number_9 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 jedan od boljih koji sam odgledao u poslednje vreme. sve preporuke. http://www.imdb.com/title/tt4901306/?ref_=nv_sr_8 Odlican! Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ravanelli Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) + meleon. Naravno da to što film ne prenosi verno realne događaje nije najveći problem filma. Mnogo je veći problem što je to jedna takva herojska priča koja ne bi mogla da bude ubedljiva ni pre četrdeset godna a kamoli sada. Klintova oda profesionalcima, bezbednjacima (gle čuda) i drugim ljudima koji su "na dužnosti dok mi spavamo" je toliko bljutava, toliko nabijena jednim lažnim patosom da smo ovde počeli toliko da se smejemo već negde oko polovine filma. U trenutku kad počne da uvodi likove u avionu (šatro) film odlazi u gomilu patetičnih opštih mesta, gde je teško naslutiti koja je, u stvari, bila ideja osim da se tapšu po ramenu bez.strukture i širi novi talas konzervativizma (kao da ga trenutno nema dovoljno). Nadam se da će Klint malo da odmori posle ovog filma, ako ne,očekujem neku odu Donaldu Trampu - trenutno je Klint na tom nivou, pre svega umetnički, ideologija je manje bitna. Iskreno i meni je delovalo kao deo kampanje. Bas taj deo. Mali covek, heroj, koji je uradio taku veliku stvar protiv sistema mediokriteta koji ga drkaju. Uzeli su nam zemlju, kretenizam je sistematizovan... A sve laz, cela prica je iskonstruisana da bi konzervativna moroncina gurala svoju agendu.Drugi film zaredom koji velica americke heroje gde je oko 90% laz. I onda te njegove izmisljotine kalemi na stvarne dogadjaje da se lakse guta ta buljaska agendica. Zloupotreba jbt Inace ovaj tvoj termin "oda profesionalcima" sam vec video negde kada se spominjao ovaj film. Da li u politici ili nekoj drugoj kritici. Edited December 17, 2016 by Ravanelli
glibav Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 sto je klint prso sa politikom? prilicno jasan stav ima u kakvu ameriku veruje i sta zeli. meni je samo zao sto ce posle njega ostati sacica muskaraca zbog kojih se pored takvih species osecam kao pravo zensko.Sto manje species koji lemaju zene bolje po planetu. Samo slaba vajda da ce da crknu svi dok je stokholmskog sindroma.
Dagmar Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sto manje species koji lemaju zene bolje po planetu. Samo slaba vajda da ce da crknu svi dok je stokholmskog sindroma. Odakle ti to da je Klint tukao ženu?
Recommended Posts