Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

posto si za pod tri dao 4 primera,

jel moze za pod jedan neki primer,

da bih bolje razumeo...

Posted

Jason Bourne me polu prijatno iznenadio, dinamičan i pun dešavanja, može da prođe kao zabavna krš akcija.

Ali jedan momenat je poprilično tj posebno stupidan:

Kasel koji želi da mu dođe glave jer ovaj nije Američki patriota tako što u vijanju njega hladnokrvno ubija 4 cia agenta u roku od 36 i po sekundi..

p.s. Ališa Vikander svojom lepotom topi televizor.

Posted

Meni je ovaj Bourne iskreno rečeno bio najgori u serijalu. Čak i ako zažmurim na stvari kao što su klišei iz Ramba 3, kako on sad eto živi od fajta na albansko-grčkoj granici, ceo film sam imao utisak da je glavni lik agencija, a Bourne sasvim sporedni, koji samo smeta u celoj priči. Ima tu još stvari, ali hajde da ne spojlujem sad.

Posted

Naprotiv, baš o ukusima vredi raspravljati, tako možda nešto i naučimo, upoznamo nove stvari.

Inače. tačan prevod te latinske izreke je: "Oko ukusa se ne svadja." S tim se slažem, svakako.

+1

Filozofi i preciznos'.

Posted

Meni je ovaj Bourne iskreno rečeno bio najgori u serijalu. Čak i ako zažmurim na stvari kao što su klišei iz Ramba 3, kako on sad eto živi od fajta na albansko-grčkoj granici, ceo film sam imao utisak da je glavni lik agencija, a Bourne sasvim sporedni, koji samo smeta u celoj priči. Ima tu još stvari, ali hajde da ne spojlujem sad.

To jeste jedan od bisera, plus sto su u taj fajt ubacili i srbe :Hail:

Posted

ne znam na koji topik bi ovo islo: ako neko ima linak za skidanje jarmuschevog gimme danger, neka mi pliz posalje na pm :)

Posted

sully-711.jpg

ništa specijalno svetska kinematografija ne bi izgubila da ovaj film nije snimljen, ali ako je neko već trebao da se pozabavi ovom epizodom iz vazduhoplovstva dobro je ispalo što se time pozabavio klint istvud.

klint hail

Posted

slazem se. i lepo je upakovao fleshbekove u ne bas regularan raspored (hronoloski)

Posted

ozbiljna njuška klint. sviđa mi se što i "velike" događaje priča kao male priče, ne boluje od megalomanije. nekako mi deluje posle dosta odgledanih njegovih filmova, posebno onih snimljenih poslednjih 15-20 godina, da ono što je nekada važilo za "čeličnu knjigu snimanja" alfreda hičkoka sada može da se primeni na klinta istvuda.

Posted (edited)

meni su klint, mel gibson i oliver stone obavezno gledanje.

sva trojica su geniji. svako je mogao ovaj sully da rezira ali ne verujem da bi ovako pitak bio sa genima ljudskog faktora.

ako nisi gledao od klinta pisma iz ivo jime, preporucujem :) (cisto sumnjam da nisi ali da me ne grize savest sto ga ne podelih...)

Edited by mustang
Posted

Jedan od najmoćnijih filmova posljednjih desetak godina, meni svakako najbolji od Klinta režisera. Vrti se često na našim televizijama, greota ga je propustiti. Remek-djelo.

Posted

meni su klint, mel gibson i oliver stone obavezno gledanje.

sva trojica su geniji. svako je mogao ovaj sully da rezira ali ne verujem da bi ovako pitak bio sa genima ljudskog faktora.

ako nisi gledao od klinta pisma iz ivo jime, preporucujem :) (cisto sumnjam da nisi ali da me ne grize savest sto ga ne podelih...)

to bi mogao da ponovim, gledao sam ga u nekoj skrndavoj rezoluciji na kompu

moji favoriti su mistična reka, devojka od mil. $, pa skoro pominjani gran torino