Hella Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 (edited) Upravo se snima na Fuerteventuri Allied. Djeve poludele za Brad Pittom, a mi decaci za Marion Cotillard. Mozda bude dobar film. dobar ako si uz fazonu ja ti volim najviše domaćo da je smiješno a s curom i ponešta strano da je ljubavno ako mora ugl kečina ko vrata edit ne pamtim kad me neko ovako izvređao pa brate zemekise puštaj taj film svojim luzerima u rast beltu šta će to meni ovde jesi normalan imaš ti još puno pasulja da pojedeš dok ne snimiš kršten ratni film ala bulajić Edited December 7, 2016 by Hella
Lancia Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 dobar ako si uz fazonu ja ti volim najviše domaćo da je smiješno a s curom i ponešta strano da je ljubavno ako mora ugl kečina ko vrata edit ne pamtim kad me neko ovako izvređao pa brate zemekise puštaj taj film svojim luzerima u rast beltu šta će to meni ovde jesi normalan imaš ti još puno pasulja da pojedeš dok ne snimiš kršten ratni film ala bulajić pih :( a najavljivali ga kao novu Kazablanku. slabo uspevaju filmovi snimljeni na Fuerteventuri, Exodus s Bejlom prso ko ga nikad nije bilo a toliko pompe ga`pratilo, ni novi Born sa Kanara ne valja nista.
Duci Simonovic Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 don't breathe http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=fn_al_tt_1 Gde ima ovo?
Hella Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 najavljivali ga kao novu Kazablanku ako su uslovi da se dešava u kazablanci da imaš muško žensko karte naciste talibane avione kafančine i klavir onda jeste
Jeremija Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 (edited) Danas ću posle dužeg vremena da gledam originalni Poltergeist, pretpostavljam da ću da se (debelo) razočaram. Edited December 8, 2016 by Jeremija
Gospodin Slucaj Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 njesra tesko. zaobidji :o anakseptabl
Duci Simonovic Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Disorder (2015) Neko ga pre koju stranu okačio, super akcijaš turio bih ga tu negde rame uz rame sa drajvom
Mil@n Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 The Magnificent 7 Nije loš, klasičan western treš, nema ništa da ga istakne osim preterano dobre fotografije, po koji šablon tu i tamo, moš se gleda.
mustang Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 the accountant...dugometrazni raj donovan. al jedan je ray :)
Blojler Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0408306/ ponovo ufatio na tvu, prvi put ga odgledao u celini. odlican. Bana standardno kida, bas nesto razmisljam ne mogu da se setim neke njegove lose uloge...
steins Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Odgledao novog Borna, i smorio se. Prvo je Met Dejmon nekako izandjao za ovakve uloge više, drugo, film je potpuno isti kao prethodnih koliko četiri nastavka. A kad sam pomislio da ne može gore pustio sa Suicide Squad. Mila majko koje je tek ono govno. Besmislenost Marvelovih ekranizacija dovedena do potpune budalaštine. Saundrak jebe kevu, al ostalo je teško sranje. I čemu uopšte služi Džoker u onom filmu? Celu noć sam mislio o tome i nisam dokučio. Elem, pošto sam se propisno ugruvao sa ovim blokbasterima danas me bilo gotovo strah da pogledam neki film. Al sam prevladao strah, i naravno, usledila je nagrada za igrača. Prvo sam se uhvatio za Hell or High Water, i zalepio. Ajd što je matori Bridižis i dalje bog-otac, ajd što je Ben Foster pravi naslednik Gerija Oldmana kao najbolji holivudski psihopata, ali Kris Pajna nisam očekivao u onom izdanju. Plus onaj indijanac/meksikanac iz Banšija, plus Nik Kejv. Odličan film. Stvarno, perfektan. I to od režisera za kog nisam u životu čuo. A onda izaberem Infiltratora. Prvo sam pomislio da je WW premator za ulogu, al dobro, drži vodu, Plus Leguizamo /ako sam mu pogodio ime/ imučeni Bendžamin Bret, koji su od one ekipe podcenjenih holivudskih glumaca koji sabijaju u svakoj ulozi a opet, nikako da se probiju u Prvu Ligu. A kao poseban bonus minijatura Majkla Parea - jednog od heroja mog detinjstva.Prvo nisam mogao da se setim ko je on, al kad je skinuo naočare za sunce, sinulo mi je. Još jedan titan B (a bogami i C) produkcije koji je ostareo majstorski, sa sve tabarkom ispod sisa i sedom bradom. Prosto mi sad žao da idem u krpe posle ovakvih filmova. Mislim se, dal će da opali treća sreća, :D
Recommended Posts