Jeremija Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Odgledao 10 Cloverfield Lane i Joy, 10 Cloverfield Lane je solidan (pogotovo John Goodman) do zadnje trećine, koju jednostavno treba preskočiti, ili praviti se da se nije ni desila. Joy je dobar film, malo težak za gledanje jer je pun loših karaktera, mada meni sasvim OK jer je takav i život. Biopic je, ali ima par stvari koje nisu baš za poverovati što ga ne sprečava da bude generalno dobro odglumljen film u kome nema baš toliko preterivanja kao u American Hustleu (od istog autora), a i koristi neke iste propove. Edited December 5, 2016 by Jeremija
Mr.Mxyzptlk Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Kakav je ovaj novi Arajval? sutra se gleda
ultra plasticni Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) jebemumater, možete me smatrati ovakvim i onakvim al sve što je starije od neke 72-3 ja ne mogu gledati pa me ubij. kazablanku, eventualno. neke jebene predrasude, šta li!? Sta da ti kazem koksy, uzivaj u svojim petzarezsesticama iz 2014, 15,16 Veceras slatki miris uspeha sa ubitacnim Lankasterom. Opet odlicno Edited December 5, 2016 by ultra plasticni
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Mene od starih filmova najviše odbija užasnost likova koji insistiraju na gledanju starih filmova Ponekad kad ipak prelomim pa nešto bacim uglavnom ne pogrešim, ali džabe sve kad moram da se krijem od familije i sveta da ne pomisle da sam jedan od tih :( Edited December 5, 2016 by Ruxin
ultra plasticni Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ma gledam ja i nove i ima naravno vrhova, ali su ranije vrhovi bili mnogo visi. A staro smece je isto kao i novo u svojoj bednosti.
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Mislim da ćemo o tome ipak moći tek za nekoliko godina. Sad bi eventualno mogli koji su se filmovi iskristalisali kao klasici devedesetih, ako i toliko. Evo, jel recimo pulp fiction ne dobacuje to tih mističnih vrhova? Za moje pare da... Edited December 5, 2016 by Ruxin
Ajant23 Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Sta da ti kazem koksy, uzivaj u svojim petzarezsesticama iz 2014, 15,16 Veceras slatki miris uspeha sa ubitacnim Lankasterom. Opet odlicno Ovo je smešno, opet si kao slučajno potencirao upravo onaj stari film o kome sam pisao toliko toga negativnog... Ma, super...
ultra plasticni Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Pa onda se smej dobri covece i slatko uzivaj u svojoj filmskoj nenadjebivosti
Ajant23 Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Ma, zbog tebe mi je ovde obrisana replika nedavno, a ti mi ovako repliciraš. Jadno...
Nikodije Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 don't breathe http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=fn_al_tt_1 bas dobar home invasion, volim taj podzanr, a ovaj donosi dah svezine zbog interesantnih protagonista. verovatno najbolji horor koji sam gledao u poslednje vreme
colonelo Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) The Lost Weekend sam gledao poodavno i tad mi je bio dosta dobar. Ray Milland je tu bio odličan, i od tada mi je uvijek ovaj film bio prva asocijacija na njega. Sweet Smell of Success sam pogledao prošle godine od kad pomoću kodija češljam i propušteno gradivo starije produkcije. Uprkos visokim očekivanjima (zbog kojih sam ga i pogledao) na mene je ostavio nekako blijed utisak. Već sam i zaboravio većinu radnje. Inače, moram priznati da mi je većina tih klasika koje sam pogledao u poslednje 2 godine predstavljalo manje ili veće razočarenje. Ne znam ni da li mi je i svaki drugi ili treći uspio opravdati reputaciju (a možda svaki peti da mi se iskreno dopao). Edited December 6, 2016 by colonelo
Mr.Mxyzptlk Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Kakav je ovaj novi Arajval? njesra tesko. zaobidji
Mil@n Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 War dogs - me prijatno iznenadio. Zainteresovao me i sasvim solidno uvukao, što je veliki poduhvat za manje više sve filmove novije A produkcije. Pitanje je koliko je zapravo istinitih momenata i detalja, to ću sad da googlam. Jonah Hil imho nikad bolji, opet ima 150 kila, ne znam da li je to za ulogu ili mu se jednostavno osladilo. Sve u svemu 7/10.
kobni zelaya Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Bah, Wolf of Wall Street sa oružijem +bezobrazna češanja o Skorcezea na svakom koraku. Džona Hil odličan kao i uvek kad igra debele gmazove. :)
Recommended Posts