Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ben Aflek je srozavao svoju glumacku karijeru igrajuci u bljuvotinama [npr. "Armagedon", "Perl Harbur", "Gigli", "Sile prirode" (Forces of Nature")].  Doduse i Dzin Hekman je igrao u bljuvotinama, ali u svakoj bljuvotini Hekman je dominirao svojim personom i glumackim umecem, dok je Ben Aflek spustao svoj zanat i profesionalni ugled na nivo bljuvotine.  Kejsi Aflek, za sada, drzi letvu visoko.

Posted

to je stvar percepcije....meni je neko dobar glumac ako je u jednom od svojih filmova bio odlican pa makar ceo zivot posle snimao gluposti. armagedon voleli to mi ili ne je prilicno uspesan film bio na blagajnama. drugo armagedon je verovatno uzeo jer u to vreme nije bio bred pit pa da bira uloge, nego daj sta das samo da radis. gigli je verovatno radio u rastrojstvu ljubavi :D .... ni jedan ni drugi brat nisu rocket science glumci osim sto je mladji imao bolji repertoar (tipa assassination of jesse james...). kako god, svaka im cast, i benu na good will i odlican je kao reziser akcionih triler filmova. 

Posted

Casey je Laurence Olivier za Bena.

Posted

Gledao Izgubljeni vikend (1945) Bilija Vajdlera

Odlicno

Meni nikako nije odlican. Prvo sto je iz price sakrivena svaka veza sa optuzbom za homoseksualnost,a po meni ima jos puno manjkavosti, koje su ulepsane. Jeste u pitanju 45 god. ali po meni previse sminjkanja....

Pogledaj borbu coveka sa alkoholom u filmu; Petla 1958 poljskog rezisera Jerzy Hasa. Brutalno, iako je to bio njegov prvenac™

Posted

al stalno čovek ima proliv

vala stvarno ????

Posted

ben je glumacka bukovina ko i njegova zena, do duse ona je bar ribetina.

kejsi je uvek ko usran (proliv?) ali nekada ta usranost legne u filmu.

Posted

Eye in the sky (2015)

Da su se hteli našaliti mogli su napraviti dobru zajebanciju, ovako ispalo za mrš u pičku materinu

Posted

Gledao Izgubljeni vikend (1945) Bilija Vajdlera

Odlicno

jebemumater, možete me smatrati ovakvim i onakvim al sve što je starije od neke 72-3 ja ne mogu gledati pa me ubij.  kazablanku, eventualno.

neke jebene predrasude, šta li!?

Posted

e qrac ćeš da dočekaš da ti to priznam! -_-

Posted

jebemumater, možete me smatrati ovakvim i onakvim al sve što je starije od neke 72-3 ja ne mogu gledati pa me ubij.  kazablanku, eventualno.

neke jebene predrasude, šta li!?

Treba ti dobra roba, ja sam jedno vreme crno bele filmove uglavnom gledao napušen, dok sam tako gledao le trou i rififi htela čuka dvaput da mi iskoči,

išao sam da se umijem  :lolol: scena pljačke gde niko par minuta ne progovara reč i pretres ćelije u rupi.

Posted

ne daj se Koksi  :thumbsup:

'bemti, jedan kaže da sam glup, drugi oće da me drogira, Adamsa nigde na obzoru...

forum je postao nesnosan. :(