Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Sinoc bio na rtsu u nekom filmu sa mišel vilijams. Znam ga jer je leftov ortak :-D.

eto znao sam da je gotivan lik :D kakav je taj sa MW? skinuo još jedan sa njim, Bigger Splash, možda stignem da ga overim danas

Posted

Gledam neke besplatne filmove preko iptv pickboxa i bas znam da ubodem, ko prstom u dupe. Sad gledao National treasure sa Kejdzom i nekom finom plavusicom, ok je to filmic za klince verovatno a za nas malo matorije dosadan. 

Malo me sramota da kazem ali ovaj Sean Bean je jebeno opasan baja. Da mogu da biram da izgledam kao neki holivudski tip, mislim da bi izabrao njega, garant se naljubio zemsaka mali milion bez da se mnogo trudio. 

Posted

Bigger Splash nije bogznasta...tilda je interesantna, al matias je tu nesto tunjav /ralf je bolji u tom filmu/ ...

lepi predeli, lepo dizajnirani svi i sve, ali sam film onako...

nego, nije losa prava holivudska limunadica, gde su pacino i anet  taliko dobri da i ne primetis da te guta holividska masinerija za pravljenje para...no, mi im i tako ni cvonjka nismo placali vec ijajajaja ;-)

Posted

726718ba9a1bbd0107413b035be40d9c.jpg

fantastičan film!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

http://www.imdb.com/title/tt4698684/

Jedina komedija gde sam se nasmejao ove godine. Mali debeli kreten, genijalna rezija i scenario. najjaci od ova 3. 

Thanks for this...

Šarmantno i nepretenciozno ali ultra pedantno usnimljeno.

Pravo osveženje...posebno za Sem Nejla koga nisam gledao u zahtevnijoj ulozi.

Svaki lik u priči je veoma zabavan. Odličan scenario sa istesanim replikama.

Režiseru i ekipi dovoljno je prvih osam minuta da demonstriraju smer i kvalitet filma po svim nivoima.

(scena sa pretresom ranca headhuntera je ... :rolf: )

Edited by Musky
Posted

Taika waititi je super lik, šteta što je prodao dušu marvelu

Posted

Snouden (2016)

Klasični Stone. Bilo mi je prilično zanimljivo da ga gledam. Skupa sa prethodnim filmom Savages, Stone mi u ovoj deceniji više liči na onog iz devedesetih i osetno mi je bolji od slabog perioda u karijeri, koji je označila prošla decenija...

Posted

Midnight Special.

Solidan sc fi (za kojima sam očajan...), Majkl Šenon kao i uvek - ne mož čovek da skine pogled sa njega iako mu uloge postaju stereotipne. Radnja je sporija, kraj ostavlja neka pitanja, ali film je ok i ne puca na više od toga. 

Dakle, mystery sc fi drama, nije spektakl, ali korektno.

Posted

Odgledao ovaj 5x90 minuta serijal o OJ Simpsonu (Made in America), zapravo mnogo više jedna studija o međurasnim odnosima u SAD, istorija LAPD. Odlično štivo, mislio sam da ću da gustiram po jednu epizodu svakih par dana, na kraju sam posljednjih 5 sati materijala odgledao u cugu.

Posted

to je najbolja serija od the wire.

najjaci utisak su mi ostavile dezeni krvata, sprdnja sa kardasijanima i kokrejnov neuspeli govor u severnoj karolini