Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

meni je KT bila ribetina, kad sam bio klinac

Posted

meni to jedini voters da valja. ono ubistvo pecenicom je remekdelo.

Posted

KT nije bas najbolje sa zdravljem, reumatoidni artritis, autoimuna bolest. Promenila se do neprepoznatljivosti, ne znam koliko je do toga.

Posted

KT nije bas najbolje sa zdravljem, reumatoidni artritis, autoimuna bolest. Promenila se do neprepoznatljivosti, ne znam koliko je do toga.

može biti od kortiko-terapije koja se koristi za autoimune bolesti (nakupljanje vode u licu i trupu pa čovek izgleda neprepoznatljivo debelo). (nagađam)

Posted

Dreamscape (1984)

Ovo je bilo baš loše

Posted

el to no sa kvejdom, kad u snovima juri neke bed gajeve? davno sam gledao, bilo mi dobro

Posted

Taj,nemoj ponavljati, nek ti takav ostane u sećanju

Posted

Meni se i nije baš dopao. Previše mi je ona precenjena. Inače, Andrea Arnold je i ove godine dobila nagradu žirija u Kanu. To joj je čak treća nagrada: Red Road (2006)Fish Tank (2009)American Honey (2016).

Sa filmom Fish Tank bila se izjednačila sa Kobayashijem, Antonionijem i Loachom kao jedinim koji su tu nagradu dobili dva puta. Onda je 2012. Ken Loach postao prvi reditelj koji je nagradu dobio tri puta da bi ga Arnoldova dostigla ove godine.

Posted (edited)

povučen serijom kojoj nisam uspeo da odgledam ni prvu epizodu sam u toku spremanja kuće iz nekoliko tura pogledao westworld iz 1973.

sjajan film. čudi me da nije popularniji. izuzetno maštovit i dobro urađen.

Edited by Ravanelli
Posted

Meni se i nije baš dopao. Previše mi je ona precenjena. Inače, Andrea Arnold je i ove godine dobila nagradu žirija u Kanu. To joj je čak treća nagrada: Red Road (2006)Fish Tank (2009)American Honey (2016).

Sa filmom Fish Tank bila se izjednačila sa Kobayashijem, Antonionijem i Loachom kao jedinim koji su tu nagradu dobili dva puta. Onda je 2012. Ken Loach postao prvi reditelj koji je nagradu dobio tri puta da bi ga Arnoldova dostigla ove godine.

Nisam to nista znao pre filma. 

Znao sam samo da je slikano na film i video sam da je 4:3 i iz ruke. 

Sad si me naterao da malo pročitam. fina trivija. glavnu glumicu je otkrio kasting direktor dok se svađala sa dečkom na stanici, film je sniman hronološki, a glumci su dobijali scenario na kašičicu. 

Posted

nego ajante, da li si ti gledao human condition od kobajašija?

Posted

povučen serijom kojoj nisam uspeo da odgledam ni prvu epizodu sam u toku spremanja kuće iz nekoliko tura pogledao westworld iz 1973.

sjajan film. čudi me da nije popularniji. izuzetno maštovit i dobro urađen.

mozda zato sto je iz 73. kapiram da je onomad bio hit.

super je, i ja sam ga ponovio neposredno pred seriju, samo mi nije bas najjasnije cemu rimljanini i srednji vek.

Posted (edited)

Kako nije bio hit, najveći film za MGM te godine, u doba kad su još bili "marka".

Ako se dobro sećam, u filmu (kao i u knjizi) ceo taj zabavni park se zove Delos, a unutar njega imaš tematske parkove poput Westworlda, Medieval Worlda i Roman Worlda.

Negde početkom do sredine osamdesetih se vrlo često puštao u Zimskom Bioskopu, a pre neku nedelju sam ga ponovo odgledao na HBO; mislim da se i dalje dosta dobro drži, mada fali to što ga nisu restorirali za HD na način koji su to uradili sa  Magnificent Seven ili sa Odisejom.

Edited by Jeremija