maheem Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 +1 čini mi se da si ti ovaj pominjao? i fala ti na tome. pustio bez ikakvih očekivanja i veoma brzo se oduševio svežinom filma
Musky Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Musky, otkopčan ti spojler. nume Musky da načini spoiler...pomagaj.
ToniAdams Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 pa imas trecu ikonicu u gornjem redu, upres pa izaberes "spojler" i sam se stvori.
Mil@n Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) nume Musky da načini spoiler...pomagaj. Označiš tekst koji bi da metneš u isti, pa onda u polju za pisanje posta treća ikonica sa leva u gornjem levom ćošku - spoiler. Edit: Toni brži, ali je moj manual bolji :D Edited November 20, 2016 by Mil@n
Duci Simonovic Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 čini mi se da si ti ovaj pominjao? i fala ti na tome. pustio bez ikakvih očekivanja i veoma brzo se oduševio svežinom filma Aha, dodaj odmah i # Beau Pere 1981 # Les Valseuses 1974
Musky Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) Označiš tekst koji bi da metneš u isti, pa onda u polju za pisanje posta treća ikonica sa leva u gornjem levom ćošku - spoiler. Edit: Toni brži, ali je moj manual bolji :D hvala lepo... uzgred, toni je uvek brži, ali ti si očigledno tehničar. Edited November 20, 2016 by Musky
Ajant23 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ni brzina ni tehnika nisu osobine za spoiler tako da ćeš na sadržaju još morati da poradiš...
maheem Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Aha, dodaj odmah i # Beau Pere 1981 # Les Valseuses 1974 Les Valseuses obožavam a Beau Pere ću da pronađem. fala
Razzmatazz Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Gledao ovog poslednjeg Tarzana sa Skarsgardom. Ajoj majko kako je loš film. Još bih se gore osećao da sam platio ulaznice. Sem Margot Robbie. Što reče neko, "I would drag my balls through a mile of broken glass just to hear her fart over a walkie-talkie."
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Gledao ovog poslednjeg Tarzana sa Skarsgardom. Ajoj majko kako je loš film. Još bih se gore osećao da sam platio ulaznicededo™ jedan film je dečija bajka, ništa manje lošiji od vajsmilerovih tarzana skoro gledao jedan pa je uporedba sveža gledao onaj talijanski sa mobilnim telefonima, perfetti sconosciutu tja šta ga znam. fina sociološka studija™ al nekako zbrzano i prostog završetka. kako je odmicao film oduševljenje je blago padalo. muzika težak krš, glumci nako. nije loše za pogledati sebe radi
maheem Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 gledao onaj talijanski sa mobilnim telefonima, perfetti sconosciutu tja šta ga znam. fina sociološka studija™ al nekako zbrzano i prostog završetka. kako je odmicao film oduševljenje je blago padalo. muzika težak krš, glumci nako. nije loše za pogledati sebe radi tako nekako, za posle dnevnika u ponedeljak
Razzmatazz Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 dedo™ jedan film je dečija bajka, ništa manje lošiji od vajsmilerovih tarzana skoro gledao jedan pa je uporedba sveža Gde bre nije manje lošiji? Sve relativno loše crtano i sva akcija over the top, svi skaču sa 2000m plan'ne i hvataju se dole za lijane, one scene sa vozom su transfer neprijatnosti itd itd. Mislim, crtaj ti scene, ali daj bre, nemoj da koristiš za to gotove demo sevence sa Supermenom iz Maye. Priča plitka, dijalozi nikakvi, gluma kilava. Kristof Valc koliko god da mi je odličan bio u Glorious Basterds, nakon nekoliko filmova mi je već dosadan, jer mu je svaka uloga ista i svaki lik glumi potpuno šablonski isto. Semjuel Džekson potpuni višak u filmu - toliko štrči da imaš osećaj da su sve scene sa njim snimali samo njega na zelenoj pozadini i onda ga u postprodukciji "uklopili" u film. I naravno, film ne bi bio film da se ne pojavi Džim Brodbent u njemu. Vajsmilisav je umetnost za ovo bre.
Recommended Posts