kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 marisa alberti rvač sa miki rurkeom, nju sam zapamtio i film sa sjajnom fotografijom + elen kuras u filmu blow(džoni dep i penelopa kruz) drugih se ne sećam
Jimmy Kowalski Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Alberti je odlicna. I u Creedu je pokazala da se sjajno snalazi u ringu.. A od uslovno receno mladjih, Reed Morano je dobra. Oprobala se uspesno i kao reditelj..
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 creed mi je nekako holivudski standard, franšiza bez mnogo eksperimentisanja. nije briljirala kao u rvaču. što naravno ne umanjuje talenat i znanje
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 pominjali smo i Un amour de jeunesse, tj ja sam ga preporucivala, a mislim da ce ti se i taj svideti ... jel si ovaj pazario na trafikama ili si ga u bioskopu gledao? Na trafici. Thanx, gledao sam Un amour de jeunesse, svideo mi se, doduše ne koliko ovaj
kobni zelaya Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Maheeme, a jesi li gledao Eden od iste rediteljke?
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Maheeme, a jesi li gledao Eden od iste rediteljke?Nisam, rekoh da ga imam na hddu, mozda veceras. Ti si ga bese pohvalio ovde?
ivy Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Na trafici. Thanx, gledao sam Un amour de jeunesse, svideo mi se, doduše ne koliko ovaj a gde ima titl?
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 a gde ima titl? .mkv fajl sa engleskim titlom. drugo nema na trafici
kobni zelaya Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nisam, rekoh da ga imam na hddu, mozda veceras. Ti si ga bese pohvalio ovde? Jesam, a biće ti i izuzetno interesantan zbog teme.
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) gledao tj. pokušao da gledam onog tonijevog kolumbijskog hičkoka, la cara oculta kako glupo protraćenih 35 min života. ne zna se šta je idiotskije dal priča dal likovi ps predlog moderatorima da otvore film za decu Edited November 17, 2016 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Jesam, a biće ti i izuzetno interesantan zbog teme. od tvog pisanja o njemu ga gajim na hddu, ima godina dana tome ne pogledah ga ni večeras al biće prilike ovih dana. opredelio se za Rams večeras. koji me isto dugo čekao na hardu. takođe fantastičan film. storytellling, casting, gluma, sve ostavlja jak utisak
Molder Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 nisam bas preterano odusevljen, osim teksaske arome baruta i kulotine film je prilicno prazan i nedorecen. Bridges je dobar, odnosi medju likovima previse banalni. Da. Na kraju - niš posebno. Pogledao i obrisao. Bilo je potencijala ali.... ono.....
ToniAdams Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 od tvog pisanja o njemu ga gajim na hddu, ima godina dana tome ne pogledah ga ni večeras al biće prilike ovih dana. opredelio se za Rams večeras. koji me isto dugo čekao na hardu. takođe fantastičan film. storytellling, casting, gluma, sve ostavlja jak utisak ako nisi, gledaj levijatan, sibirski vestern sa bez previse pucanja
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 sibirski vestern, kolumbijski hičkok...
ToniAdams Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 idi gledaj one bugare u poljskoj, za bolje nisi
Recommended Posts