I*m with the pilots Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 super. jesi li ga našao na kiosku ili ga ima po bioskopima? vidim da je išao samo u parobrodu u bg Igrace u DKCu od sutra u terminu od 21h http://www.kcb.org.rs/OProgramima/Filmskiprogram/Filmskinajave/tabid/1091/AnnID/3734/language/sr-Latn-CS/Default.aspx
banatjanin Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 gledao juče u Ušću, projekcija od 19.20 @ajant - pogrešno si me razumeo :) onako usput rekoh da ne poznajem filmski jezik, odnosno, da možda ne bih umeo da na validan način ocenim ta dva filma
Musky Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 ... ali potka o hellinoj ružnoj prošlosti deluje izuzetno neuverljivo što je ocenu dramatično zarozalo. ...Hella kao individua u stvarnosti ne postoji. to je skupina preživelih severnjaka iz samodestruktivnog nojz miljea devedesetih, koja je nakon novog milenija organizovano harala po online kvizovima tokom dežuranja u trećim smena po firmama javnog sektora. Nešto kasnije, expanzijom foruma usektašila se u subverzivnu skupinu koja je poprimila nepojmljive forme i sfere u kojima deluje.
Pečorin Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 http://www.imdb.com/title/tt2582782/ Filmcina! Sjajno napisano i rezirano, glumci odlicni (Bridges i Foster su na svom terenu, iznenadio me Pine). Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje.. +1 odličan
Musky Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) ... Edited November 16, 2016 by Musky
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) Greska Edited November 17, 2016 by maheem
nezvanova Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ustav republike Hrvatske kakva filmčuga! na svim nivoima, glumački, rediteljski... bez ijednog klišea čestog za domaći film, sa spektakularnim metofarama, neverovatnim narativom, prejakom porukom. pritom, istinski duhovit. mislim, najbolji exyu film u zadnjih 25 godina sve se slazem sa zemom, mada ja ipak ne bih rekla da je film duhovit... komsinica i komsija srbin unosili su te duhovite momente (ona je stvarno sjajno odgrala tu preslatku, tako toplu, ljupku, vedru i duhovitu zenu) a tomic i grlic su sjajno uklopili to da bas oni koji su drugaciji, koji donese promene u neka drustva - on srbin, ona hrvatica koja obozava svog coveka, hedonisti - bajkeri, vole seks, klopu, druzenje, budu ti koji i u film unose tu vedrinu i duhovitost /spram rigidne, ustaske, religiozne, licemerne pozicije onih drugih likova iz filma - glogovca, njegovog oca, svestenika, policajaca i politicara/. stvarno su svi sjajno odradili svoj posao: tomic, glogovac, grlic, ksenija acimovic ... odlican film!
maheem Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 9.5/10 brilijantno napisan i režiran. teče kao reka i nosi glavnog lika, ponekad ga zvekne jako od kamen, ponekad nešto slabije a ima i momenata kada sve protekne mirno i glatko. sve je jebeno remek delo: svetlo (ooooo kako je razbila svetlo u filmu), tempo, događaji, emocije. šta je bre ova žena još snimila da gledam večeras? imam Eden na kompu, neko ga je nahvalio ovde...
nezvanova Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) pominjali smo i Un amour de jeunesse, tj ja sam ga preporucivala, a mislim da ce ti se i taj svideti ... jel si ovaj pazario na trafikama ili si ga u bioskopu gledao? Edited November 17, 2016 by nezvanova
Lancia Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 e taman sam skinuo ovaj Maksin, gleda se veceras, a i plus jedan na film od Neznanove;)
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 9.5/10 brilijantno napisan i režiran. teče kao reka i nosi glavnog lika, ponekad ga zvekne jako od kamen, ponekad nešto slabije a ima i momenata kada sve protekne mirno i glatko. sve je jebeno remek delo: svetlo (ooooo kako je razbila svetlo u filmu), tempo, događaji, emocije. šta je bre ova žena još snimila da gledam večeras? imam Eden na kompu, neko ga je nahvalio ovde... on. denis lenoir(still alice, 88min...) odreagovah samo jer sam uvek iznenađen dobrim radom žena dop-ova. nema ih mnogo
nisam ja Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Poslednje žensko što sam gledao je neon demon, a pre toga ne znam. Leni?
Recommended Posts