Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Što je ne začiniš pod sloganom još jednog moda, pa mi je ponudiš?

nemam te radove

Posted

Ni ja. Iskreno, uopšte nisam bio iskren kada sam te to pitao, samo sam ostao ironičan u tom prostom maniru od pitanja. Nisam ni zaslužio odgovor na njega...

Posted

za celu diskusiju na poslednje 2 stranice dajem ocenu 6.43/10. diskusuja je inače dosta sadržajna ali potka o hellinoj ružnoj prošlosti deluje izuzetno neuverljivo što je ocenu dramatično zarozalo.

Posted

isto mi proslo kroz glavu, mada zadnjih dana svuda vidim trampa ionako.

film je skroz dobar, ako i samo zog muzike, atmosfere i glume. prica mozda i nema neku dubinu, ali ne smeta da se uziva.

dobro nisam jedini. in debt, in debt, sold, in debt nije prošao kadar u prvih 15 min, a da se ovo nije videlo.

plus predstavljanje bankara, izvršitelja i opet direktora banke. kad panduru pokazuju direktora banke "izgleda kao neko ko bi mogao da otme kuću"(ili tako nekako)

Posted

Za nedelju popodne i caj, kao sedativ. Cheesy 80's music.Cute coming of age prica. 

Posted

Rise the red lantern (1991)

Vrhunski, šta ti je žensko samo da ujebe drugu, pišurija

Posted

Ustav republike Hrvatske

kakva filmčuga! na svim nivoima, glumački, rediteljski... bez ijednog klišea čestog za domaći film, sa spektakularnim metofarama, neverovatnim narativom, prejakom porukom. pritom, istinski duhovit.

mislim, najbolji exyu film u zadnjih 25 godina

Posted

ne znam, možda nije.

mene je dojmio, tako kako sam napisao. ne razumem previše filmski jezik, ja sam samo gledalac entuzijasta. ipak, svakako velik film

Posted

Stvarno mi nije jasno kakvo to poznavanje filmskog jezika meni spočitavaš, samo sam te pitao i dobio odgovor...

Hvala :)

Posted

super. jesi li ga našao na kiosku ili ga ima po bioskopima? vidim da je išao samo u parobrodu u bg

Posted

Ovaj poslednji Born je bas nepotreban, sav se nekako smorio, ramena mu se pognula. Ako nastave dalje, bice krsina ko Umri muski.

Posted

Isto pitanje za banaćanina. Prošle nedelje kad sam teo da gledam bio je samo u 17:45, što mi beše rano.