Ravanelli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) ajante, da li misliš da te cia prisluškuje preko mikrofona skrivenog u papuči i onda transkripte šalje ultra plastičnom? da li misliš da je ovo deo veće zavere koja postoji protiv tebe još od moderatorske osovine zla luba-hella-drugižirant? da li msiliš da si toliko poseban da bi se ljudi toliko bavili tobom? Edited November 14, 2016 by Ravanelli
Ajant23 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Da li misliš da si pogrešio što si me ti pozvao na ovaj forum?
Hella Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 da li misliš da je ovo deo veće zavere koja postoji protiv tebe još od moderatorske osovine zla luba-hella-drugižirant? pa ja za ovo uopšte ne znam je li ajante da li je istina da si u prošlosti imao neke sumnje spram 1 mene
Ajant23 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ni ja to nisam znao... Što je najluđe, nisam baš pažljivo ni pročitao ceo post, pa mi je promaklo da je u dinamiku foruma uneo taj momenat vezano za tebe... Sada mi je žao što tebe nisam pominjao, pa da budeš svetli izuzetak koji bi potvrdio pravilo...
Ravanelli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) e jebiga. ko će sada da tačno isprati kada su te terali kao pseto? ... pa ja, naravno mada sam imao utisak da si ga više pominjao, ono da je valjda aleksija deo 3ABEPE, pa je ujedno i luba. e ne sećam se više. Šta je to? Ban do 2017... Meni lično, 3opqe, Moca, Ulis i Hustler su me štitili od toga, a jedno 60 posto moderatora ovde i 99 posto od tamo mi bukvalno branili da napišem i reč... Sve do bana do 2017, koji je parapshihopatološkom revizijom poništen... Ništa o meni ne znaš, ako ne znaš da su mi ovde od početka problemi od tamo: Kingmaker, Teacher, Hella... I, Marvin, koji me je tamo toliko pljuvao da nisam ni uspeo osetiti njegov talenat za stil... :D Ali, hej, to je tako ha-ha... Edited November 14, 2016 by Ravanelli
Ajant23 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ma, progutao sam rečenicu. Hella me je ispravljao oko Kingmakerke (vezano sa mojom opaskom o njoj na B92 i u to doba je par puta uskočio da je brani od mene. Drugim rečima, mešao se bezveze kao i ti sada što se mešaš oko mojih sasvim opravdanih opaski), očito sam skarabudžio. Eto, iskopao si dokaz da Vasudeva nije bio pravu kada je rekao da je lepo videti kako totalno oduzet od alkohola ne pravim greške u pravopisu ili kucanju...
Ravanelli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) kažem ti samo da imaš neku malu dozu paranoje. imam utisak da često upadaš u tripove da se ljudi urotavaju protiv tebe. mada čudi me da nemaš više straha oko helle, ipak nas je taj banovao po b92 i adminovo, a nikada nije odgovarao za to Edited November 14, 2016 by Ravanelli
Hella Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) mada čudi me da nemaš više straha oko helle, ipak nas je taj banovao po b92 i adminovo, a nikada nije odgovarao za to 1 adminovo nisam a ovo ostalo stoji s ogradom da mi je žao što buduće izdajnike demokratije te pojedine šipkaše i đokolajfere nisam više šikanirao Edited November 14, 2016 by Hella
mlatko Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 svakako dobar i zaslužuje preporuku ovo antiestablišmentsko ostvarenje, a možda i daje odgovor zašto tramp+1 mene podsetilo na nas "Odumiranje" tom svojom tematikom. Fotografija je zakon a muzika odlicna na momente... ...poslato sa prinudnog...
Lancia Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 mada čudi me da nemaš više straha oko helle, ipak nas je taj banovao po b92 i adminovo, a nikada nije odgovarao za to bila je to ravnicarska strahovlada pod Dunadankom i Hellom, tako je to kad das slaninarima vlast
Joe D Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 a možda i daje odgovor zašto tramp isto mi proslo kroz glavu, mada zadnjih dana svuda vidim trampa ionako. film je skroz dobar, ako i samo zog muzike, atmosfere i glume. prica mozda i nema neku dubinu, ali ne smeta da se uziva.
Ravanelli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) bila je to ravnicarska strahovlada pod Dunadankom i Hellom, tako je to kad das slaninarima vlast Prica se da ce skup alumnija moderacije foruma b92 biti na novogodisnjem koncertu dj.balasevica u beogradu. takodje, kazu da je zgodni ratar vec bezecovao ples sa bivsom koleginicom uz hejhajbasnasbriga Edited November 14, 2016 by Ravanelli
Ajant23 Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Što je ne začiniš pod sloganom još jednog moda, pa mi je ponudiš?
Recommended Posts