Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Angst essen Seele auf - vrlo aktuelan, slobodnijeg i direktnijeg jezika nego sto ga uvijeni svet ima danas. valjda smo danas tu gde jesmo zbog toga. 

Posted

Zadnjih večeri povatao neke hororčiće na HBO - Texas Chainsaw 3D sa Alexandrom Daddario u naslovu, pa sinoć i Joy Ride 3, Rusty Nail uzvraća udarac. Oba boza ali imaju taj neki flow :sleep:

0a9f376d8b1566e8eb5e00376f97b7dc.gif

Bog ti dao zdravlje! :thumbsup:

Naleteo na tv-u na Piranha 3D. Toliko je ocajno da je zapravo dobro, a imamo i Mica Bjukenona. Meni dosta.

jel ima pickih i kakve su?

ako je to ono gde gola Kelly Brook plese sa jos nekom ribom pod vodom dok ide, cini mi se, valcer u pozadini- onda ima.

Odlican tres.

Posted

Ima i odseceno spolovilo, gde da nema pickih. Mada meni Mic najjaci kako proziva tupavog dzindzer klinju :D

Posted (edited)

Gli nema pojma, mič bjukenon je u pirani 3DD.

To je inferiorni nastavak pirane 3D koja je prilično remek fakin delo :fantom:

Inače +1 za naboer, nekad davno sam već pisao o njemu

Edited by Ruxin
Posted

Pazi stvarno, ima i 3D i 3DD :D Kako god, nije mi bilo dosadno dok sam gledao a to je najbitnije. Bolji film od Locke-a  :P

Posted

Remember (2015)

Odličan

Posted (edited)

Ima i odseceno spolovilo, gde da nema pickih. Mada meni Mic najjaci kako proziva tupavog dzindzer klinju :D

Ne mozh da bude los film ako ima Hofa

http://www.imdb.com/title/tt3472226/

Kolko se secam Hof je samo u spotu

Edited by katamaran
Posted

nema ga u filmu, vrhunski film inace, barbariana i katana su :wub:

Posted

Hell_or_High_Water_film_poster.png

http://www.imdb.com/title/tt2582782/

Filmcina!

Sjajno napisano i rezirano, glumci odlicni (Bridges i Foster su na svom terenu, iznenadio me Pine). Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje..

Posted (edited)

Hell_or_High_Water_film_poster.png

http://www.imdb.com/title/tt2582782/

Filmcina!

Sjajno napisano i rezirano, glumci odlicni (Bridges i Foster su na svom terenu, iznenadio me Pine). Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje..

+1

jaka sedmica,Brit je bas ubo sjajno taj juznjacki mentalitet

Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje..

tu su i T van Zandt,S H Biram,G Welch...

Edited by Haralampije
Posted

+1 Evo sad i ja odgledao. Fuckin' Texas. Sasvim odlican, veoma gledljiv film. Iako mogu, volim cak americke filmove gledati losijeg kvaliteta, daje im onaj 'Sea of love generacijski' smek, ovo se treba pogledati hq. Soundtrack odlican, Ben Foster odličan.

poslao

Posted

+1 Evo sad i ja odgledao. Fuckin' Texas. Sasvim odlican, veoma gledljiv film. Iako mogu, volim cak americke filmove gledati losijeg kvaliteta, daje im onaj 'Sea of love generacijski' smek, ovo se treba pogledati hq. Soundtrack odlican, Ben Foster odličan.

poslao

nisam bas preterano odusevljen, osim teksaske arome baruta i kulotine film je prilicno prazan i nedorecen.

Bridges je dobar, odnosi medju likovima previse banalni.