Lancia Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Angst essen Seele auf - vrlo aktuelan, slobodnijeg i direktnijeg jezika nego sto ga uvijeni svet ima danas. valjda smo danas tu gde jesmo zbog toga.
Kanzas siti zez Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Zadnjih večeri povatao neke hororčiće na HBO - Texas Chainsaw 3D sa Alexandrom Daddario u naslovu, pa sinoć i Joy Ride 3, Rusty Nail uzvraća udarac. Oba boza ali imaju taj neki flow Bog ti dao zdravlje! Naleteo na tv-u na Piranha 3D. Toliko je ocajno da je zapravo dobro, a imamo i Mica Bjukenona. Meni dosta. jel ima pickih i kakve su? ako je to ono gde gola Kelly Brook plese sa jos nekom ribom pod vodom dok ide, cini mi se, valcer u pozadini- onda ima. Odlican tres.
Zli Gli Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ima i odseceno spolovilo, gde da nema pickih. Mada meni Mic najjaci kako proziva tupavog dzindzer klinju :D
Pokojni Ruxin Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) Gli nema pojma, mič bjukenon je u pirani 3DD. To je inferiorni nastavak pirane 3D koja je prilično remek fakin delo Inače +1 za naboer, nekad davno sam već pisao o njemu Edited November 8, 2016 by Ruxin
Zli Gli Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Pazi stvarno, ima i 3D i 3DD :D Kako god, nije mi bilo dosadno dok sam gledao a to je najbitnije. Bolji film od Locke-a :P
Lancia Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nikad cuo za film i nemam pojma ni kad sam ga snimio, ali izvrsna i bez zrna patetike istinita zivotna prica Martina Greja - Au nom de tous les miens.
katamaran Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Ima i odseceno spolovilo, gde da nema pickih. Mada meni Mic najjaci kako proziva tupavog dzindzer klinju :D Ne mozh da bude los film ako ima Hofa http://www.imdb.com/title/tt3472226/ Kolko se secam Hof je samo u spotu Edited November 9, 2016 by katamaran
ToniAdams Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 nema ga u filmu, vrhunski film inace, barbariana i katana su
katamaran Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 btw Kusta nastavio snimanje u Americi pa ce drugi deo biti celovecernji http://www.imdb.com/title/tt5765844/
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 http://www.imdb.com/title/tt2582782/ Filmcina! Sjajno napisano i rezirano, glumci odlicni (Bridges i Foster su na svom terenu, iznenadio me Pine). Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje..
Haralampije Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 (edited) http://www.imdb.com/title/tt2582782/ Filmcina! Sjajno napisano i rezirano, glumci odlicni (Bridges i Foster su na svom terenu, iznenadio me Pine). Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje.. +1 jaka sedmica,Brit je bas ubo sjajno taj juznjacki mentalitet Nick Cave i Warren Ellis uradili savrsen soundtrack, vec stavljen za skidanje.. tu su i T van Zandt,S H Biram,G Welch... Edited November 10, 2016 by Haralampije
kipo Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 +1 Evo sad i ja odgledao. Fuckin' Texas. Sasvim odlican, veoma gledljiv film. Iako mogu, volim cak americke filmove gledati losijeg kvaliteta, daje im onaj 'Sea of love generacijski' smek, ovo se treba pogledati hq. Soundtrack odlican, Ben Foster odličan. poslao
3opge Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 +1 Evo sad i ja odgledao. Fuckin' Texas. Sasvim odlican, veoma gledljiv film. Iako mogu, volim cak americke filmove gledati losijeg kvaliteta, daje im onaj 'Sea of love generacijski' smek, ovo se treba pogledati hq. Soundtrack odlican, Ben Foster odličan. poslao nisam bas preterano odusevljen, osim teksaske arome baruta i kulotine film je prilicno prazan i nedorecen. Bridges je dobar, odnosi medju likovima previse banalni.
Recommended Posts