ToniAdams Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 uf skola smekerica, mogo bih obnovit. nego, jer vama mastrojani lici na rada markovica?
Jeremija Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Alexandra je uvek za gledanje, a pogotovo u True Detective-u.
Lancia Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 uf skola smekerica, mogo bih obnovit. nego, jer vama mastrojani lici na rada markovica? To je takvo vreme bilo, imam ja sliku, gde i moj cale lici na Mastrojanija.
nezvanova Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 To je takvo vreme bilo, imam ja sliku, gde i moj cale lici na Mastrojanija. a moj cale kombo pola njumena i mrsavog branda :-) u pravu si, bice da je do epohe - nacin fotkanja, frizure, odeca, poze...sto je dalje, sve su nam slicniji medju sobom.
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 sad još da se javi neko čijs keva liči na merlin monro i/ili katrin denev
ToniAdams Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) mirelemov deda je jako licio na gretu garbo, a onda je postao poslednja cg virdzina zapravo svasta se prica, navodno ih niko nikad nije video u isto vreme na istom mestu. Edited November 7, 2016 by ToniAdams
koksy Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 mirelemov deda je jako licio na gretu garbo, a onda je postao poslednja cg virdzina zapravo svasta se prica, navodno ih niko nikad nije video u isto vreme na istom mestu. pa kako ovo, ja ništ ne razumem šta ovde piše! daj vidi da nije do tebe.
koksy Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 ne vredi. imaš nek grafik, legendu, tehničko nešto?
Haralampije Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0453383/?ref_=fn_al_tt_1 Vrlo dopadljivo, ludilo, krv, sex Ima taj spooky smek ala Polanski
Reaktor Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0453383/?ref_=fn_al_tt_1 Vrlo dopadljivo, ludilo, krv, sex Ima taj spooky smek ala Polanski +1 Odličan film.
Zli Gli Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Naleteo na tv-u na Piranha 3D. Toliko je ocajno da je zapravo dobro, a imamo i Mica Bjukenona. Meni dosta.
Recommended Posts