nisam ja Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a jel gledao neko dnevnik masinovođe? čemu li je to? propustio sam bioskop. ima li gde na darknetu?
maheem Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 my face is mine my hands are mine my mouth is mine but i'm not i'm yours divan film, preporuke
mlatko Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 my face is mine my hands are mine my mouth is mine but i'm not i'm yours divan film, preporuke +0,75 vredi pogledati, nije ostavio bash divan utisak ali je prilicno remarkable a Vigo je fino izneo ceo film sam. Monstrum. ...poslato sa prinudnog...
Lancia Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 +0,75 vredi pogledati, nije ostavio bash divan utisak ali je prilicno remarkable a Vigo je fino izneo ceo film sam. Monstrum. ...poslato sa prinudnog... -1 klinci su odlicni.
hansolo Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ima serija http://www.imdb.com/title/tt1346018/?ref_=nv_sr_5 Desperate Romantics, BBC standard. O prerafaelitima. Meni se dopalo.
Jeremija Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Gledao sam prošlog vikenda na jednom od HD Cinemaxa - http://www.cinemax.rs/movie/vidim-vidim_-81956 Film je dosta sličan Babadooku, ne po tematici, već po tom nekom toku radnje koji se u ovom slučaju naglo promeni, i postane nešto sasvim drugo (što su i autori Babadooka trebali da urade - po mom mišljenju). Više od ovoga ne mogu da kažem a da ne pokvarim nekom potencijalno gledanje.
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 -1 klinci su odlicni. Posebno ono malo plavo cudo :) Samo me je smorila scena sa jelenom na pocetku.
mlatko Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 -1 klinci su odlicni. +1 al da nije Viga klince niko ne bi gledao. ...poslato sa prinudnog...
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Dobar film, ali malčice mi cela ta ideja pretenciozna. A i definitivno film ima dosta više simpatija za ćaleta nego što je zaslužio. Vigo i klinci razbili, stoji. Režirao popularni gavin iz još popularnijeg silicon valleya, nisam znao da je u tim vodama.
Lancia Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 +1 al da nije Viga klince niko ne bi gledao. ...poslato sa prinudnog... toliko ti se svidja Vigo ¿
mlatko Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) ¿Que? ;) ...poslato sa prinudnog... Edited November 2, 2016 by mlatko
Recommended Posts