Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

humor.. Rogen..

Ne stima ti ovde nesto.

Edited by urkozamanje
Posted

onako je sausage party. treba gledati razvaljen, ukoliko ste u prilici. i dalje daleko od this is the end

Posted

L'appât (1995)

Večeras su Posebni dodaci posvećeni Bertrandu Tavernieru tako da sam gledao i ovaj film pre nego vidim i njihova odabrana dva večeras. Sasvim je solidan, ali više je na mene delovao kao svojevrsni vremeplov u jedno od poznatih javnih lica sredine devedesetih nego što mi je išta posebno kvalitetan. Bilo kako bilo, sasvim je zanimljiv i drži pažnju. U onoj meri u kojoj je izgubio na aktuelnosti dobio je na sentimentalnoj evokaciji jednog vremena i njegovih konstrukata problema, koji su trajali koliko i taj još jedan sociološki i etički mehur dok se nije rasplinuo.

Posted

Meni Anthropoid takođe dobar. Jaka priča. 

Posted

Locke

Pas mater, kako se smorih, nije ovo za mene definitivno. 

Posted

Locke

Pas mater, kako se smorih, nije ovo za mene definitivno.

film ili priča?
Posted

film ili priča?

Pa film, sve u jebenom ultra mega namunjenom BMW-u, jebo ih BMW. Prica sigurno ima neku tezinu koju kapiraju natprosecno inteligentni ili bolje fokusirani ali ja kao prosecan seljo ne mogu da se potrudim da se unesem u takve filmove, jbg. Niti je puc'o, nit' jeb'o nesto (dobro, jeste 9 meseci ranije, kao), niti mogao da se sudari ili makar nesto da odskoci od 419 telefonskih poziva koje je obavio i nekoliko ljutih rasprava sa pokojnim matorim koji ga je ostavio. Mogli su random sisu ili dupe da ubace, bilo bi zanimljivije. Ovakav slican film sam mogao i ja da napravim, osim sto je moj matori jos ziv, hvala Bogu, i ne vozim namunjenu bembaru, ali cenim da svi imamo neke svoje teske zivotne price pa se ne snimaju filmovi po tome.

Sad sam gledao nesto van akcionih trilera/ratnih/komedija i nikad vise  <_<

Posted

Slabo gledam filmove al sad bio na teveu Bridge of spies, Spilberg i Henks, pa ajde...ceo film se svodi na vulgarno objašnjavanje ko su dobri a ko loši momci, sve dok i poslednjem mamlazu u bioskopu to ne bude jasno. Valjda i u crtanim za decu ima više uvijenosti, čak i ona veštica u Snežani je pola crtanog dobra riba pa će se nekom svideti. Ima jedna greška kad nisu do kraja objasnili dobro/loše, na kraju kad Henks putuje prevozom i gleda američku decu kako preskaču ogradu. Sigurno postoji neko u bioskopu/ispred tevea ko neće povezati tu scenu sa onom u kojoj Nemci preskaču Zid, i zato je trebao da ubaci flešbek na scenu sa Zida, čisto da svi ukapiraju.

Posted

Pa film, sve u jebenom ultra mega namunjenom BMW-u, jebo ih BMW. Prica sigurno ima neku tezinu koju kapiraju natprosecno inteligentni ili bolje fokusirani ali ja kao prosecan seljo ne mogu da se potrudim da se unesem u takve filmove, jbg. Niti je puc'o, nit' jeb'o nesto (dobro, jeste 9 meseci ranije, kao), niti mogao da se sudari ili makar nesto da odskoci od 419 telefonskih poziva koje je obavio i nekoliko ljutih rasprava sa pokojnim matorim koji ga je ostavio. Mogli su random sisu ili dupe da ubace, bilo bi zanimljivije. Ovakav slican film sam mogao i ja da napravim, osim sto je moj matori jos ziv, hvala Bogu, i ne vozim namunjenu bembaru, ali cenim da svi imamo neke svoje teske zivotne price pa se ne snimaju filmovi po tome.

Sad sam gledao nesto van akcionih trilera/ratnih/komedija i nikad vise  <_<

:lolol: :lolol: :lolol:

'nači,  brus li je zakon, ha?

Posted

Slabo gledam filmove al sad bio na teveu Bridge of spies, Spilberg i Henks, pa ajde...ceo film se svodi na vulgarno objašnjavanje ko su dobri a ko loši momci, sve dok i poslednjem mamlazu u bioskopu to ne bude jasno. Valjda i u crtanim za decu ima više uvijenosti, čak i ona veštica u Snežani je pola crtanog dobra riba pa će se nekom svideti. Ima jedna greška kad nisu do kraja objasnili dobro/loše, na kraju kad Henks putuje prevozom i gleda američku decu kako preskaču ogradu. Sigurno postoji neko u bioskopu/ispred tevea ko neće povezati tu scenu sa onom u kojoj Nemci preskaču Zid, i zato je trebao da ubaci flešbek na scenu sa Zida, čisto da svi ukapiraju.

pa ok. jeste ta scena bila prilicno nepotrebna, ali mimo toga nisam registrovao ni jedan pokusaj tumacenja ko su dobri a ko zli. na sta mislis?
Posted

Ni ja nisam stekao taj utisak, čak i način na koji obe strane prihvataju vraćene špijune prikazuje da su ustvari svi isti.

Posted

Ruski zatvor kad uđu pa šljapnu u baru vode, američki zatvor hotel. Rusi ga maltretiraju, muče, Abela kad bude nežnije nego mene žena, gospodine, možete li ustati...tu vam je pribor za slikanje...nemački državni tužilac debil, javlja se na pogrešan telefon, dernja se, babe tetkice spremaju kancelariju. Američki sudija strog ali pravičan, žena mu riba sa 60 godina, bavi se humanitarnim radom...Generalno svi istočni likovi su karikature sem Vogela, oni u ambasadi baš onako. Bahati ruski vojnici i nemački policajci, tačno sam znao kad uzimaju onom studentu rad da će da zavapi da mu je to je jedina kopija. Zato FBI kad hapsi prvo ti daju protezu, onda ide pretres. Čemu taj detalj? Ono kad mu uzmu kaput je potpuno nepotrebna scena, osim ako nećemo još malo da se zgražavamo nad DDR. Način kako ih razmenjuju nije isti, po Amera je došao njegov drugar, a Rusa prepoznaju neki ne znamo ni koji...Amera grle a ovoga na zadnje sedište, još ga malo i gurnu  :(

Posted

sa druge strane, amer pilot fasovao deset a slikar trijes godina (naravno da nema poredjenja zatvora i uslova u istima), tomu henksu teli pobiti familiju a murija nije htela da ga stiti, sabana studenta hteli da puste niz vodu jer je nebitan lik, staznam, nije bas da je sve crno belo. pritom, fbi jeste imao procedure koje jesu bile makar formalno i naizgled humanije od stazijevih, a istocni nemci jesu svojim komsama pucali u ledja kad bi probali preci zid.

naravno da spilberg kao i obicno posveti deo filma vozdizuci unebo najbolju i najdemokrackiju na svetu, al mislim da si mozda malo prestrog.

Posted

oću da gledam film o nekom slikaru. starije od dvadesetog veka. kaki je ovaj novi vilijam tarner?