Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu nikako da se povežem s Refnom, od drajva na ovamo. Neon Demon mi je samo još jedan takav film, mada za nijansu bliži nego Only God Forgives. U Neon Demonu ne mogu uopšte da nađem nikakvu dubinu u citatima svega i svačega (mada mi je prijatno da vidim sobu koja izgleda kao da je iz Mulholland dr.), nikakav sistem.

Iskreno, ni ja, mada se nisam preterano ni udubljivao. Nesto nisam siguran ni da treba. Film je kasapio bukvalno dok ga je snimao. Svasta je tu upalo, verovatno sta god mu je palo napamet, a da mu se ucinilo interesantnim.

Jeste to neduboko. S druge strane, osetio sam taj komentar o sadasnjem trenutku, zenama u modnoj industriji, zenskim medjusobnim odnosima, zanama uopste, svet to naravno njegovim ocima vidjeno. Idemo ka tome da cemo na kraju bukvalno jesti ono cime smo opsednuti, nema vise vremena ni da stvar dise, prozivi, nego daj odmah da se pojede, tako nesto ne znam :D 

Posted

Kilian je car, meni jedan od najdrazih glumaca trenutno. 

Inace, gledao pre neki dan The Neon Demon. I dalje mi se mota po glavi, jako zanimljiv uradak. U poslednjoj sceni

kad jedna od lepojki pokusava da povrati i meni se povracalo. Neverovatan osecaj, poceo sam da se brinem u jednom trenutku da cu se stvarno ispovracati, zakocilo se u grlu i dok se ona napinje hvatam sebe da skoro isto to radim i sam.

Sad gledam neke Refnove intervjue, skroz je blesav. Zanimljivo mi je koliki su mu budzeti, pa to su smesne pare za danasnje prilike, a opet filmovi mu izgledaju kao da su milijarde utrosene. Jedino sto je manje od budzeta pojedinih su naravno njihove zarade :D

Meni je to jedan od najdosadnijih filmova koje sam gledao u zadnjih godinu dana. Ali dobro, ja sam u manjini. :D

Posted

Ne verujem da si u manjini, naprotiv :D

Posted

Upravo ide premijera Zootopije na HBO HD, film je sinhronizovan, slika fina, pa ko je zainteresovan...

Posted

inferno

onako, ništa specijalno, od prve sekunde sam predvideo ko je na kojoj strani a posle i sudbinu časovnika sa facom miki-mausa.

likovi u limitiranih 24 časa na odredišta putuju brzinom svetlosti i svud gde zažele ulaze bez preteranih poteškoća (brao Braun, brao saradnici!) ali ruku na srce - ima i jedna dobra i inventivna eksplozija.

sve u svemu, 5.92/100.

Posted

jel ti lepa tu monika?

menu tu daleko najlepsa, na svetu.

Posted (edited)

Odgledao Zootopiiju; možda sam malo previše mator za crtaće, ali je generalno dobar, sa finom porukom. E sad da li je malo opor za decu, ne znam...

Edited by Jeremija
Posted

The Man from Earth (2007)

Reprizirao sam ovaj low-budget film i moram da priznam da mi nije leg'o kao prvi put.
Naravno da je vredan pažnje uprkos nekim nedostacima... I dalje je to inteligentna
i provokativna priča smeštena u jednoj prostoriji (tu mislim da reditelj nije uspeo da stvori
atmosferu klaustofobične sobe poput Romana Polanskog, i to mi je ozbiljno zasmetalo)
gluma isto prosečna a poslednja scena mi je potpuno nepotrebna i prelazi u grotesku,
tu je baš uprskano. Teme koje se provlače su sjajne, posebno oko religije a pošto u
poslednje vreme čitam Mišela Onfrea itekako su mi bliske i to je ono što je prevagnulo
da ovom malom filmu dam ocenu 7/10 uprkos njegovim ozbiljnim nedostacima...

Posted

p188769_d_v7_aa.jpg

Odlican lo.fi filmic, ko nije neka pogleda

Posted

blood father

gibsonara u modu pobješnjelog maksa, sa 30 godina više

nije loša zabava, ništa više od toga

Posted (edited)

Sosidž party. 

Prvo, iako je crtani, ne gledajte ga sa decom...

Drugo, atipičan humor (mada standardan za Rogena i ekipu), ali na momente su se previše zaigrali sa scenariom. Tako da, nit smrdni nit miriše. Solidan, gledljiv.

Edited by Mil@n
Posted

p188769_d_v7_aa.jpg

Odlican lo.fi filmic, ko nije neka pogleda

Svidja mi se plakata.

Pogledo Vudijev Cafe Society. Najslabiji Vudi rekao bih, Jesse Eisenberg strashno iritantan, na momente dobro glumi Vudija. Bzvz