Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Anthropoid (2016)

http://www.imdb.com/title/tt4190530/?ref_=nv_sr_4

Ufff, opak film. od mene desetka.

hm, čudno, na mene nije ostavio tako jak utisak.

tok filmske naracije je prilično ravan, pretpostavljam da je to posledica nastojanja da se očuva faktografija koja se bazira na stvarnom događaju.

ništa me (dobro, skoro ništa: uzmimo na primer iritantne scene lečenja panike slaganjem metaka u okvir) nije posebno smetalo ali ništa ni posebno dizalo tako da...

eh, da: bilo je potencijala za mestimične scene nekog žešćeg seksa - pričamo o Češkoj, ne? - ali sve je ostalo na bulajićevskom neskretanju  s puta borbe protiv mrskog neprijatelja.

6.91/10 

Posted

Hehehe, ne obaziri se na mene. Ja u poslednje vreme nailazim na tesku djubrad, pa kada naletim na nesto da valja ja ga castim desetkom. :D

Posted

Anthropoid (2016)[/size]

http://www.imdb.com/title/tt4190530/?ref_=nv_sr_4

Ufff, opak film. od mene desetka.

glumi onaj peaky blinders, cillian murphy, kakav fail od uloge. ko da gledam tomasa šelbija

volim ratni film pa mi je ovaj legao, iako nije u pitanju neko vrhunsko ostvarenje.

češki otpisani

:fantom:

Posted

meni iskreno on jedan od glavnih razloga sto ne gledam pikije.

verovatno najiritantnija pojava trenutno.

Posted

meni je dobar u pikiju. al je problem što je ovde isti. isti govor, ne vadi pljugu...
Posted

stoji...dečko je bljak iz svih rakursa.

Posted

Dečko je u Piki odličan, a moram da priznam da mi i ovako ne smeta. 

Posted

Dobar je glumac ali meni ga je zaista teško gledati. Još jedna od onih punchable faca.

Posted

Odličan glumac - treba ga gledati u Peacocku.

Film je diskutabilan, ali Cillian ubija.

Posted

Dobar je glumac ali meni ga je zaista teško gledati. Još jedna od onih punchable faca.

e ovo.

pritom mi nekako izmice odlicnost, ok je, dobar mozda cak, al nikad ga ne bih nazvao odlicnim.

Posted

Kilian je car, meni jedan od najdrazih glumaca trenutno. 

Inace, gledao pre neki dan The Neon Demon. I dalje mi se mota po glavi, jako zanimljiv uradak. U poslednjoj sceni

kad jedna od lepojki pokusava da povrati i meni se povracalo. Neverovatan osecaj, poceo sam da se brinem u jednom trenutku da cu se stvarno ispovracati, zakocilo se u grlu i dok se ona napinje hvatam sebe da skoro isto to radim i sam.

Sad gledam neke Refnove intervjue, skroz je blesav. Zanimljivo mi je koliki su mu budzeti, pa to su smesne pare za danasnje prilike, a opet filmovi mu izgledaju kao da su milijarde utrosene. Jedino sto je manje od budzeta pojedinih su naravno njihove zarade :D 

Posted

Ja ne mogu nikako da se povežem s Refnom, od drajva na ovamo. Neon Demon mi je samo još jedan takav film, mada za nijansu bliži nego Only God Forgives. U Neon Demonu ne mogu uopšte da nađem nikakvu dubinu u citatima svega i svačega (mada mi je prijatno da vidim sobu koja izgleda kao da je iz Mulholland dr.), nikakav sistem.

Posted (edited)

Meni ovaj gadni bio dobar u Sunshine.

Edited by James Marshall
Posted

prince of darkness 

nije najbolji Karpenter ali ima kul stvari, poput ideje o sotoni-vanzemaljcu, anti-bogu i onom mracnom svetu iza ogledala. i naravno Alice Cooper kao psiho-klosar :D