Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

http://www.imdb.com/title/tt3655414/

Drugarica organizovala odlazak u Usce u Sinepleks, prvi put posle 20ak godina sam gledao film u bioskopu. Previse zamrsena i zakomplikovana prica za moj pojam ali korektan film s obzirom da je spanski. Ocena na imdb realna, i ja bi' mu dao sesticu.

Edited by Zli Gli
Posted

jel' gledao ko ustav RH? meni se cini zanimljiva tema, grlica sam volela, glogovac mi jedan od najboljih sa ovih prostora a i drugar mi je bio u ekipi filma, on kaze da je sjajan xaxaxa...dakle, ako je ko odgledao, molim da podeli utiske sa nama :-)

Posted

Po ko zna koji put Sexy Beast. Znam napamet jebeni film al kad god naletim na isti ne da mi se da prebacim, rola Bena Kingslija je nenadmasna, veca od filma samog. Cista hipnoza.

Posted

Concussion

Dobar film, mada je utisak i kao da sam gledao neki dokumentarac. Vil Smit odlican, radjeno po istinitoj prici. Verujem da je sve to istina, ima logike da ti svi silni kontakti i pretrpljeni udarci u glavu vremenom sjebavaju mozgove NFL igraca, ne moze to proci bez posledica tako lako.

Posted

Ma daj. Propaganda. Sport je zdrav.

El pominju steroide?

Naleteo nekidan na televizoru, no bio odvec umoran da ga pogledam. Delovao zanimljivo.

Posted (edited)

Dobar je film, nisam imao prilike da ga gledam od početka do kraja (već samo u delovima), ali, realno, malo ima šta da mu se zameri.

Plašim se da ćemo jednog dana gledati sličan ovakav polu-dokumentarac i o fudbalu, suviše ima tkzv. mini potresa mozgova.

Edited by Jeremija
Posted

Vredi pogledati, iako nije nista spektakularno. Naravno, o steroidima ni rec a to utice jednako koliko i ti kontakti, ako ne i vise. Velika lova u pitanju, logicno je da se cuti.

Posted

na sta utice?

Pa da im prsne mozak vremenom (verovatno i unutrasnji organi), i da odlepe i popucaju psihofizicki. 

Posted

la cara oculta, sasvim pristojan hickok na kolumbijski nacin.

ne mogu reci da sam video nesto novo, nit sto se tice tvista, niti izvedbe, ali mi nekako lepo da i tako male kinematografije izbacuju vrlo pristojne uratke.

dacu mu koksijevskih 6,89. zasluzuje mozda i koji deo boda vise, posto se zbilja filmu, sem nedostatka neke inventivnosti, nema mnogo toga zameriti, ali los sam covek.