Zli Gli Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 (edited) http://www.imdb.com/title/tt3655414/ Drugarica organizovala odlazak u Usce u Sinepleks, prvi put posle 20ak godina sam gledao film u bioskopu. Previse zamrsena i zakomplikovana prica za moj pojam ali korektan film s obzirom da je spanski. Ocena na imdb realna, i ja bi' mu dao sesticu. Edited October 16, 2016 by Zli Gli
nezvanova Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 jel' gledao ko ustav RH? meni se cini zanimljiva tema, grlica sam volela, glogovac mi jedan od najboljih sa ovih prostora a i drugar mi je bio u ekipi filma, on kaze da je sjajan xaxaxa...dakle, ako je ko odgledao, molim da podeli utiske sa nama :-)
ducca Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Po ko zna koji put Sexy Beast. Znam napamet jebeni film al kad god naletim na isti ne da mi se da prebacim, rola Bena Kingslija je nenadmasna, veca od filma samog. Cista hipnoza.
Zli Gli Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Concussion Dobar film, mada je utisak i kao da sam gledao neki dokumentarac. Vil Smit odlican, radjeno po istinitoj prici. Verujem da je sve to istina, ima logike da ti svi silni kontakti i pretrpljeni udarci u glavu vremenom sjebavaju mozgove NFL igraca, ne moze to proci bez posledica tako lako.
ToniAdams Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Ma daj. Propaganda. Sport je zdrav. El pominju steroide? Naleteo nekidan na televizoru, no bio odvec umoran da ga pogledam. Delovao zanimljivo.
Jeremija Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 (edited) Dobar je film, nisam imao prilike da ga gledam od početka do kraja (već samo u delovima), ali, realno, malo ima šta da mu se zameri. Plašim se da ćemo jednog dana gledati sličan ovakav polu-dokumentarac i o fudbalu, suviše ima tkzv. mini potresa mozgova. Edited October 20, 2016 by Jeremija
Zli Gli Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Vredi pogledati, iako nije nista spektakularno. Naravno, o steroidima ni rec a to utice jednako koliko i ti kontakti, ako ne i vise. Velika lova u pitanju, logicno je da se cuti.
Zli Gli Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 na sta utice? Pa da im prsne mozak vremenom (verovatno i unutrasnji organi), i da odlepe i popucaju psihofizicki.
Remi Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Jel gledao neko Dedication http://www.imdb.com/title/tt0490579/ Ne znam da li može da se kaže da je ovo film b produkcije ili ne, svejedno, meni se jako svideo, baš baš.
Garnirung Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Don't Breathe Zanimljiv triler. +1, odgledao u paketu sa još jednim zanimljivim Mientras duermes I jedna dobra žabarska drama Perfetti sconoscuiti
nisam ja Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Super je, nemoj gledati. pokradoše me.. http://www.slate.com/articles/arts/movies/2016/10/billy_lynn_s_long_halftime_walk_looks_fantastic_it_s_also_unwatchable.html
ToniAdams Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 la cara oculta, sasvim pristojan hickok na kolumbijski nacin. ne mogu reci da sam video nesto novo, nit sto se tice tvista, niti izvedbe, ali mi nekako lepo da i tako male kinematografije izbacuju vrlo pristojne uratke. dacu mu koksijevskih 6,89. zasluzuje mozda i koji deo boda vise, posto se zbilja filmu, sem nedostatka neke inventivnosti, nema mnogo toga zameriti, ali los sam covek.
Recommended Posts