Kampokei Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Tri, Sasa Petrovic. Odlican film. Bata izvanredan, a takodje i sjajna minijatura Slobodana Cice Perovica.
zakintos Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Tri, Sasa Petrovic. Odlican film. Bata izvanredan, a takodje i sjajna minijatura Slobodana Cice Perovica.a gde je pecat? tu mora da se pomene i majstor fotografije Pinter.Pamtim taj omnibus po prvoj prici, gde kazu: "zbog takvih je i Kosovo propalo" to je to, pametnom dosta... inace, vise volim njegov film; Dvoje iz 1961 kao i Dani iz '63 sa fenomenalnom Olgom Vujadinovic.
Ravanelli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) to je to, pametnom dosta... Izvini, ali prvi put da je neko ko nije tetka od 50 godina ili stranacki bot upotrebio ovo Edited October 11, 2016 by Ravanelli
zakintos Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Izvini, ali prvi put da je neko ko nije tetka od 50 godina ili stranacki bot upotrebio ovo Ma pusti to "izvini" to je i onako odlika slabih ljudi i nasminkanih decaka......nego bez zejebancije sto toliko spominjes tu neku tetku od 50 tak godina?
kobni zelaya Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Tri, Sasa Petrovic. Odlican film. Bata izvanredan, a takodje i sjajna minijatura Slobodana Cice Perovica. Meni Bata tu nije izvanredan, ni dobar čak. Eto, rekao sam. :)
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Meni Bata tu nije izvanredan, ni dobar čak. Eto, rekao sam. :) ravan, kao da nije ispratio film. ja generalno imam problem sa batom
Ravanelli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) ...nego bez zejebancije sto toliko spominjes tu neku tetku od 50 tak godina? pa zar nije očigledno? imaš sve manire opaljene tetke od 50 sa fabrički ugrađenim narcističnim poremećajem Edited October 11, 2016 by Ravanelli
Bujodrag Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Ma pusti to "izvini" to je i onako odlika slabih ljudi i nasminkanih decaka... ...nego bez zejebancije sto toliko spominjes tu neku tetku od 50 tak godina? Tetkina filozofija - najveće zlo
zakintos Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 pa zar nije očigledno? jestem da, veoma. al' rek'o ajde da pitam...
kobni zelaya Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 ravan, kao da nije ispratio film. ja generalno imam problem sa batom Meni ima ono nešto na kraju drugog dela kad viče "Živote!" (ako se dobro sećam). Tu mi je jako neubedljiv, malo me je bio i blam dok sam to gledao. I generalno imam problem sa tim njegovim najhvaljenijim dramskim ulogama, tipa Breza. Kraj rata- još i ok. Uvek mi je bio mnogo zanimljiviji u komediji, moguće da tu čak nije ni iskorišćen njegov potencijal. Za akcionog heroja je vazda bio dobar.
koksy Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Uvek mi je bio mnogo zanimljiviji u komediji, moguće da tu čak nije ni iskorišćen njegov potencijal. +1. potpuno saglasan.
Mil@n Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Meni je kontakt jedan od top 10 najdražih filmova ikad. Ima taj neki flow da možeš da ga gledaš kad god, odakle god, gde god.
kipo Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Takođe jedan od najdražih Sci Fi mistery filmova. Bliski susret je trebao biti bolje riješen, ali veo nedokučivosti šta se desilo je kompletan :)
Jimmy Kowalski Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 http://www.imdb.com/title/tt1683048/ De Palma o sebi i svojim filmovima. Vrlo zabavno sa puno zanimljivih prica..
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 t vrlo verovatno da je već pisano o ovom filmu, al je meni tek sad dopao šaka. preterano je reći da je remek delo, ali je dosta visoko dogurao ka tome. još jedna potvrda da je za film važna samo i isključivo priča, sve ostalo je u svrsi nje. džaba genijalna muzika, montaža, kamera, svetlo, kostim sci cgi ako fali dobro ispričana priča. ovaj film, sem jednog glumca, jedne scene ima samo to ko nije gledao, neka ne propusti
Recommended Posts