katamaran Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 The Wind Journeys 2009 Odličan, praznik za oči, uho, grlo, nos. Otorrinolaringoloski ugodan
ultra plasticni Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Gledao Lorenca od Arabije. Piter O Tul na apsolutnom vrhuncu ludila, fotografija veoma zanosna. Ocena 9
Haralampije Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Gledao Lorenca od Arabije. Piter O Tul na apsolutnom vrhuncu ludila, fotografija veoma zanosna. Ocena 9 prvo gledanje?
Haralampije Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Elle (2016) od FR novotarija, pojavili su se i Ma loute L'avenir
ultra plasticni Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 (edited) prvo gledanje?Drugo, ali ono prvo je bilo kad sam imao verovatno 10, pa sam se sinoc samo setio crnog konjanika Omara Sarifa. Da dodm, u izvesnom smislu Apokalipsa danas je drugi deo Lorensa od Arabije Edited October 4, 2016 by ultra plasticni
steins Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Odgledah nove Ghostbusterse. Ja bi stvarno voleo da onog ko sledeći dobije ideju da rimejkuje neke od legendarnih filmova zadese kuga kolera i ebola i kapavac sve zajedno. Film je bezvredno govno al to sam i očekivao - ono što me jeste zabrinulo što su fore na koje nam prodaju rimejkove sve poganiej i poganije - ovde je recimo fora da se svi junaci orginalnopg filma pojavljuju u malim kameo ulogama, pa je Den Ekrojd taksista, onaj crnac iz prvog dela ujak jedne od Isterivačica Duhova, ona sekretarica iz prvog dela je recepcionarka, Bil Marej je neki profesor koji ne veruje u duhove itd itd......sve u svemu simpa detalj u totalnoj gluposti.
kobni zelaya Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 L'avenir Ako imaš link za ovo, baci na pm.
Mil@n Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Na 4dnevnom džabalebarenju odgledao sledeća ostvarenja solidno vremena zaglavnjena u imdb watchlisti.Kill the irishman - solidan gangsta film, nikako mi nije legao Rej Stivenson i njegove kovrdže. Film je vredan overe. Invincible - već rekoh ovde da obožavam disney-eve sportske filmove, ovaj nije izuzetak. Zanimljiva priča o karijeri Vinca Papalea The intern - ne znam ni koji je ovo žanr ni koja je poenta filma, De Niro je solidan za svoje poslednje standarde, poslednja trećina i kraj su jednostavno besmisleni. Big Eyes - Meni sasvim ok, oseti se pečat Bartona, a Valc je jbno ogavan, tj fenomenalan kao i uvek.
Kampokei Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Gledao nemacki Toni Erdmann. Dug, ali mi se bas dopao. Viseslojan, zabavan. Nekako je dobar na ne-nemacki nacin, ima bas apsurdnih scena, a ja nemam utisak da deutsche kinematografija obiluje takvim filmovima.
Haralampije Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Izabel briljira kao centralna figura spirale ludila u koju su upleteni svi ostali karakteri.Odlican Verhoven na pragu 9.decenije
Recommended Posts