Lancia Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) Takva sranja su idealna za one, malignog tipa, poput kobnog. Edited September 29, 2016 by Majo
Ravanelli Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Ako ce ti biti lakse, nije delovalo da te napada
Aleksija Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Ne razumem:( ako kobni koristi dzemper u smislu hellinog novogovora, dzemperlije su nekad bili ovakvi Kojom magijom je ovo, ne odličan, nego gledljiv film??? Gledam i čekam da se desi nešto. Nula! Ni kao dečiji film ne prolazi. kao film koji je pravilo dete jos i moze :) meni je do pola, gde sam se i zaustavila, izgledao kao neuspesni pokusaj amatera da nesto uradi sa obiljem ideja i materijala koji je cuvao u glavi duze vremena. tek sad pogledala deux jours, une nuit - nije mi legao kao neki drugi dardeni. ali je marion vredna obozavanja.
Have_Fun Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Odgledah X-men: apokalipsuAko je neko fan ovih serijala (ili ako neko zna iako nije fan :D ), moze li da mi ispise kako hronoloski gledati X-men?Gledao sam sve filmove, vise od pola zaboravio pa bih da obnovim, ali ne bih gledao po datumu izlaska, vec bih gledao po razvijanju price.Dakle X-men + Wolverine serijali (bez Deadpool-a), kojim redosledom gledati?
Jeremija Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Ideš redom 1,2,3, onda Wolverine Origins, pa First Class, Wolverine, i na kraju Days of Future Past. Ako imaš HBO, trenutno često puštaju prva tri, neretko zaredom, pa možeš od toga da počneš. Edited October 1, 2016 by Jeremija
Have_Fun Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Cek.. pa tako su i snimani Ovako po fabuli radnje, mislim da bi prvi filmovi trebali biti First Class i Wolverine Origins, am? Skinuo sam sve na komp, pa cu tako gledati.. u fazi selidbe sam pa necu imati ni TV ni net dok ne vidim sta i kako dalje :)
Jeremija Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Hronološki ti je ovako: First Class, Days of Future Past (zbog putovanja kroz vreme), Origins Wolverine, Apocalypse, onda prva tri, i zadnji bi ti bio The Wolverine, ako ne računamo Deadpool kao film iz istog filmskog univerzuma.
Jeremija Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nema na čemu drugar, moraću i ja jednom da ih odgledam tim redosledom.
ivy Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 meni je ovo mali ,,sramim se priznati,, ali ja ovaj film mogu gledati stopedestiosam puta i svaki put da mi bude kao prvi put http://www.imdb.com/title/tt0240890/
Ajant23 Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Elle (2016) Dugi prijatni razgovori zahvaljujući reditelju, glumcima, montažeru, snimatelju... Sve se zna i nema zla, samo se, kao povremeni žulj ili iznenadni svrab, neuništiva nelagoda seli sa tela na telo, sa lika na lik, sva u suptilnom maniru pritajenog humora, i traje između: građana i generacija, i samih između svega: staleža, provincija i centra, ekonomskih ekstrema, religijskih i ideoloških uverenja, traje između svega...
maheem Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Konačno završio Born To Be Blue. Ethan je sjajan ali me je film samo u par momenata poneo. Nijesam zadovoljna
Duci Simonovic Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 The Wind Journeys 2009 Odličan, praznik za oči, uho, grlo, nos.
Recommended Posts