Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Takva sranja su idealna za one, malignog tipa, poput kobnog.

Edited by Majo

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Ako ce ti biti lakse, nije delovalo da te napada

lakse mi je, hvala .

Ne razumem:( 

ako kobni koristi dzemper u smislu hellinog novogovora, dzemperlije su nekad bili ovakvi

71727b437f4455057c5e1b4ceb43725c.jpg

Kojom magijom je ovo, ne odličan, nego gledljiv film??? Gledam i čekam da se desi nešto. Nula! Ni kao dečiji film ne prolazi.

kao film koji je pravilo dete jos i moze :)

meni je do pola, gde sam se i zaustavila, izgledao kao neuspesni pokusaj amatera da nesto uradi sa obiljem ideja i materijala koji je cuvao u glavi duze vremena.

tek sad pogledala deux jours, une nuit - nije mi legao kao neki  drugi dardeni. ali je marion vredna obozavanja.

Odgledah X-men: apokalipsu

Ako je neko fan ovih serijala (ili ako neko zna iako nije fan :D ), moze li da mi ispise kako hronoloski gledati X-men?
Gledao sam sve filmove, vise od pola zaboravio pa bih da obnovim, ali ne bih gledao po datumu izlaska, vec bih gledao po razvijanju price.
Dakle X-men + Wolverine serijali (bez Deadpool-a), kojim redosledom gledati?

Ideš redom 1,2,3, onda Wolverine Origins, pa First Class, Wolverine, i na kraju Days of Future Past.

Ako imaš HBO, trenutno često puštaju prva tri, neretko zaredom, pa možeš od toga da počneš.

Edited by Jeremija

Cek.. pa tako su i snimani

Ovako po fabuli radnje, mislim da bi prvi filmovi trebali biti First Class i Wolverine Origins, am?  :unsure: 

Skinuo sam sve na komp, pa cu tako gledati.. u fazi selidbe sam pa necu imati ni TV ni net dok ne vidim sta i kako dalje :)

Hronološki ti je ovako:

First Class, Days of Future Past (zbog putovanja kroz vreme), Origins Wolverine, Apocalypse, onda prva tri, i zadnji bi ti bio The Wolverine, ako ne računamo Deadpool kao film iz istog filmskog univerzuma.

e to to, tako bih odgledao :)

tnx :)

:thumbsup:

Nema na čemu drugar, moraću i ja jednom da ih odgledam tim redosledom.

meni je ovo mali ,,sramim se priznati,, ali ja ovaj film mogu gledati stopedestiosam puta i svaki put da mi bude kao prvi put  :wub:

http://www.imdb.com/title/tt0240890/

Napokon pogledao Nebrasku. Kakav film čoveče :Hail:

Elle (2016)

Dugi prijatni razgovori zahvaljujući reditelju, glumcima, montažeru, snimatelju...

Sve se zna i nema zla, samo se, kao povremeni žulj ili iznenadni svrab, neuništiva nelagoda seli sa tela na telo, sa lika na lik, sva u suptilnom maniru pritajenog humora, i traje između: građana i generacija, i samih između svega: staleža, provincija i centra, ekonomskih ekstrema, religijskih i ideoloških uverenja, traje između svega...

Konačno završio Born To Be Blue. Ethan je sjajan ali me je film samo u par momenata poneo. Nijesam zadovoljna

The Wind Journeys 2009

Odličan, praznik za oči, uho, grlo, nos.