Kreator Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 gledao neko mozda Flaskepost fra P? skinula sam losu kopiju, pa ne znam da li da trazim bolju - ovih nekoliko prvih minuta mi ne uliva bas poverenje. a opet, gleda mi se neki skandinavski triler. gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler.
Sara Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Na stranu bistrenja oko pitanja, ko je ovde ustvari lopov¿, Cien años de perdón je simpa i duhovita pljackaska akcija. Gluma (Luis Tosar i Rodrigo de la Serna, pre svih) puno bolja, taman da iznese film bez po muke do kraja. +1 odlicna pljacka banke, skoro nisam gledala dobar film te tematike
Aleksija Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler. hvala, ja sam vec bila i zaboravila. sad cu da ga aktiviram.
nezvanova Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 samo da kazem nesto sto je ovde vec receno - el club je sjajan film, ima ga na trafikama, pa ako je nekom u ovom letnjem periodu do ozbiljnih, teskih tema i filmova, moze da ga nadje i pogleda. fenomenalna prica, gluma, rezija!
steins Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Testirao Kodi sa dva naslova iz 70-ih. http://www.imdb.com/title/tt0073241/ Solidna akcija. Dosta poznatih faca, atraktivnih lokacija, ima dobrih scena, ali je storytelling slabo odradjen. Steta, mogao je da bude klasik.. http://www.imdb.com/title/tt0076637/ Rolling Thunder je mnogo ozbiljniji, sto i ne cudi jer je prica potekla od Paula Schradera. William Devane sjajno nosi ceo film, a finale u kome su on i Tommy Lee Jones u full badass modu je za . šta je Kodi?
Moća Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Imas temu dole na racunarima, odlicna stvar. Sent from my Le X620 using Tapatalk
koksy Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 u ostvarenju e v e n i n g apsolutno ništa ne funkcioniše: scenario je sranje, režija je sranje, gluma je sranje. imao sam dobru volju da proverim šta je epizodno Meril Strip tražila u ovom filmu ali budući da se njen nastup nije ukazao ni nakon dobrih sat vremena mučenja, ja sam lepo odustao i otišao da spavam. nastavak gledanja, s ovom pameću, desiće se nikad. uveren sam da se ni Toniju ne bi svidelo, a svi znamo da je njegov ukus, s oproštenjem, sranje2.
Sara Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 cudna je stvar sa sranjima, sramota me da priznam ali cesto mi se svidjaju totalna sranja, sto je najgore, svesna sam da su sranja i opet ne mogu da odolim, onda od muza i prijatelja krijem da sam to-neko-sranje gledala, ali ima dana kad mogu da gledam iskljucivo sranja, koncentracija mi bude nula...elem, npr Igre gladi, vampirsku Sagu i sl gledala sam u bioskopu sama i maskirana
ToniAdams Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 ne brini, koksiju se iskljucivo sranja i dopadaju, pa sta mu fali, opet je ziv i zdrav :)
MocaVukotic Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 bourek (gre/cyp/usa, 2015) lagana zaebancija iliti stilska vežba bez mnogo stila. može da se odgleda.
Recommended Posts