Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

gledao neko mozda Flaskepost fra P?

skinula sam losu kopiju, pa ne znam da li da trazim bolju - ovih nekoliko prvih minuta mi ne uliva bas poverenje. a opet, gleda mi se neki skandinavski triler.

gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler.

Posted

Na stranu bistrenja oko pitanja, ko je ovde ustvari lopov¿, Cien años de perdón je simpa i duhovita pljackaska akcija. Gluma (Luis Tosar i Rodrigo de la Serna, pre svih) puno bolja, taman da iznese film bez po muke do kraja.  

+1

odlicna pljacka banke, skoro nisam gledala dobar film te tematike

Posted

gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler.

hvala, ja sam vec bila i zaboravila. sad cu da ga aktiviram.

Posted

samo da kazem nesto sto je ovde vec receno - el club je sjajan film, ima ga na trafikama, pa ako je nekom u ovom letnjem periodu do ozbiljnih, teskih tema i filmova, moze da ga nadje i pogleda.

fenomenalna prica, gluma, rezija!

Posted

Testirao Kodi sa dva naslova iz 70-ih.

Killer_Force.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0073241/

Solidna akcija. Dosta poznatih faca, atraktivnih lokacija, ima dobrih scena, ali je storytelling slabo odradjen. Steta, mogao je da bude klasik..

Rolling_Thunder.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0076637/

Rolling Thunder je mnogo ozbiljniji, sto i ne cudi jer je prica potekla od Paula Schradera. William Devane sjajno nosi ceo film, a finale u kome su on i Tommy Lee Jones u full badass modu je za :Hail: .

šta je Kodi?

Posted

Imas temu dole na racunarima, odlicna stvar.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

u ostvarenju   e v e n i n g   apsolutno ništa ne funkcioniše: scenario je sranje, režija je sranje, gluma je sranje. imao sam dobru volju da proverim šta je epizodno Meril Strip tražila u ovom filmu ali budući da se njen nastup nije ukazao ni nakon dobrih sat vremena mučenja, ja sam lepo odustao i otišao da spavam. nastavak gledanja, s ovom pameću, desiće se nikad.

uveren sam da se ni Toniju ne bi svidelo, a svi znamo da je njegov ukus, s oproštenjem, sranje2.

Posted

cudna je stvar sa sranjima, sramota me da priznam ali cesto mi se svidjaju totalna sranja, sto je najgore, svesna sam da su sranja i opet ne mogu da odolim, onda od muza i prijatelja krijem da sam to-neko-sranje gledala, ali ima dana kad mogu da gledam iskljucivo sranja, koncentracija mi bude nula...elem, npr Igre gladi, vampirsku Sagu i sl gledala sam u bioskopu sama i maskirana

Posted

ne brini, koksiju se iskljucivo sranja i dopadaju, pa sta mu fali, opet je ziv i zdrav :)

Posted

bourek (gre/cyp/usa, 2015)

BOUREK_POSTCARD-FRONT.jpglagana zaebancija iliti stilska vežba bez mnogo stila. može da se odgleda.