August 9, 20168 yr gledao neko mozda Flaskepost fra P? skinula sam losu kopiju, pa ne znam da li da trazim bolju - ovih nekoliko prvih minuta mi ne uliva bas poverenje. a opet, gleda mi se neki skandinavski triler. gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler.
August 10, 20168 yr Na stranu bistrenja oko pitanja, ko je ovde ustvari lopov¿, Cien años de perdón je simpa i duhovita pljackaska akcija. Gluma (Luis Tosar i Rodrigo de la Serna, pre svih) puno bolja, taman da iznese film bez po muke do kraja. +1 odlicna pljacka banke, skoro nisam gledala dobar film te tematike
August 10, 20168 yr gledao sam ja. meni se svideo, 8/10 recimo. klasičan nidžin triler. hvala, ja sam vec bila i zaboravila. sad cu da ga aktiviram.
August 12, 20168 yr samo da kazem nesto sto je ovde vec receno - el club je sjajan film, ima ga na trafikama, pa ako je nekom u ovom letnjem periodu do ozbiljnih, teskih tema i filmova, moze da ga nadje i pogleda. fenomenalna prica, gluma, rezija!
August 13, 20168 yr Testirao Kodi sa dva naslova iz 70-ih. http://www.imdb.com/title/tt0073241/ Solidna akcija. Dosta poznatih faca, atraktivnih lokacija, ima dobrih scena, ali je storytelling slabo odradjen. Steta, mogao je da bude klasik.. http://www.imdb.com/title/tt0076637/ Rolling Thunder je mnogo ozbiljniji, sto i ne cudi jer je prica potekla od Paula Schradera. William Devane sjajno nosi ceo film, a finale u kome su on i Tommy Lee Jones u full badass modu je za . šta je Kodi?
August 14, 20168 yr u ostvarenju e v e n i n g apsolutno ništa ne funkcioniše: scenario je sranje, režija je sranje, gluma je sranje. imao sam dobru volju da proverim šta je epizodno Meril Strip tražila u ovom filmu ali budući da se njen nastup nije ukazao ni nakon dobrih sat vremena mučenja, ja sam lepo odustao i otišao da spavam. nastavak gledanja, s ovom pameću, desiće se nikad. uveren sam da se ni Toniju ne bi svidelo, a svi znamo da je njegov ukus, s oproštenjem, sranje2.
August 14, 20168 yr cudna je stvar sa sranjima, sramota me da priznam ali cesto mi se svidjaju totalna sranja, sto je najgore, svesna sam da su sranja i opet ne mogu da odolim, onda od muza i prijatelja krijem da sam to-neko-sranje gledala, ali ima dana kad mogu da gledam iskljucivo sranja, koncentracija mi bude nula...elem, npr Igre gladi, vampirsku Sagu i sl gledala sam u bioskopu sama i maskirana
August 14, 20168 yr ne brini, koksiju se iskljucivo sranja i dopadaju, pa sta mu fali, opet je ziv i zdrav :)
August 14, 20168 yr bourek (gre/cyp/usa, 2015) lagana zaebancija iliti stilska vežba bez mnogo stila. može da se odgleda.