maheem Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Odgledao The Squid And The Whale (2005) Vrlo dobar, jedan iz polovine filmova iz pera Noah Baumbacha koji mi se bas dopadaju, dok mi je druga polovina potpuno negledljiva
precog Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 lea gazi četvrtu banku kakva crna ribica Ona je neko 85 ili 86 godiste, potaman ribica.sta zna Precog sta je ribica to moze da bude ona grkinja sto se vacarila s leom. mmm.Koja sad grkinja, nema dobrih grkinja. rejcel uajz ih sve pojede za dorucak pa iskenja pa opet pojede pa opet iskenja precenjen film, inace. Rejcel vajz je njezni djecacic, potpuni si gej.
Miralem Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Doooobar o kafani ovo je jedno neopisivo govno o nicemu, jebote de me podseti.
Lancia Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Koja sad grkinja, nema dobrih grkinja. ko te to slagao? Adele Exarchopoulos
zakintos Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 (edited) ko te to slagao? Adele Exarchopoulos ona je francuskinja Inače, bilo je nekada dobrih grkinja: Aliki Vougiouklaki http://youtu.be/dDwc0jf4BNg Edited August 6, 2016 by zakintos
ToniAdams Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Ona je neko 85 ili 86 godiste, potaman ribica. Koja sad grkinja, nema dobrih grkinja. Rejcel vajz je njezni djecacic, potpuni si gej. opa neko se lozi na domine
precog Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 ona je francuskinja Inače, bilo je nekada dobrih grkinja: Aliki Vougiouklaki http://youtu.be/dDwc0jf4BNg Naturalizovali je ko sto rade sa kosarkasima. Ovo je neka aljonka medvedeva iz neke pustare.
John Coltrane Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Jutros u 8 na RTV Dnevnik opijanja sa Dzoni Depom i onom prelepom plavusom. Fin materijal za budjenje.
Aleksija Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 gledao neko mozda Flaskepost fra P?skinula sam losu kopiju, pa ne znam da li da trazim bolju - ovih nekoliko prvih minuta mi ne uliva bas poverenje. a opet, gleda mi se neki skandinavski triler.
ToniAdams Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 reci dal bi se koksiju dopao, da znam da ne gledam
zema Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 reci dal bi se koksiju dopao, da znam da ne gledam vidi sto kaze doktor za horor, pusti koksija
Recommended Posts