February 6, 201312 yr Argo je odlican film, ali mu fali to zrno filmske magije (sasvim opravdano zbog svoje dokumentarnosti) za konkurenciju a kamoli za Oskara.Kako o tome ipak odlucuju Ameri, bitka ce se voditi izmedju Arga i Linkolna, pa tako svake godine imamo favorite u filmovima sa biografskim, istorijskim i omaz temama.
February 6, 201312 yr Sinoć odgledao dva (dobra) filma na TVu. To mi se nije desilo već duže vreme!Prvi je bio K-PAX sa Kevin Spejsom iz 2001-ve.Drugi je "This must be a place" sa Šon Penom
February 6, 201312 yr The Sessions (2012)dirljiva priča o paralizovanom čoveku i njegovom seksualnom iskustvu
February 6, 201312 yr prvi deojebenoprvi je i meni najboljitreći je dosta dobar, mada nije baš bilo potrebno, ehm, sve što se dogodilo (da ne spojlerišem)drugi je ok
February 6, 201312 yr Sinoć sam na HRT1 konačno odgledao film koji sam ranije često hvatao u delovima, pa nikako da odgledam do kraja.Super je film, iako je made for TV, ali - vidi spojler (ko je gledao film, tj). Moram da priznam da me odavno nijedan film nije ovako iznenadio. Do pred sam kraj bio sam ubeđen da gledam dramu, i onda se, odjednom, pojavi golem! WTF?Ne da mi je smetalo, naprotiv. Edited February 6, 201312 yr by Syme
February 6, 201312 yr :isuse:Lepo su te u vojsci vaspitali...jel moze neka nepickopacenicka opservacija, film ne sluzi samo za aktivnosti koje se najmasovnije upraznjavaju u armiji
February 6, 201312 yr Argo je odlican film, ali mu fali to zrno filmske magije (sasvim opravdano zbog svoje dokumentarnosti) za konkurenciju a kamoli za Oskara.Kako o tome ipak odlucuju Ameri, bitka ce se voditi izmedju Arga i Linkolna, pa tako svake godine imamo favorite u filmovima sa biografskim, istorijskim i omaz temama.da, Argo je pre svega dobro odradjena rekonstrukcija, manje film.