Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

I meni RT odličan

Je l' može na tom Kodiju da se udari nasumični ili tematski miks scena iz jedno dve kile tih™ iz "sedamdesetih", pa da se tako gleda kao zagrevanje za nekog novog ala Rodrigeza?

a ti bi mog'o da pogledas neki film pa da ga komentarises...ovako samo nasumicno lupas u pauzi dok prevodis blokbaster naslove i njihove cifre od kojih ispadaju oci...

2af0b2fcd462033bc87e8cfcc5590356.jpg

Doooobar o kafani

2 Fasbindera iz 70-ih sa kao malo >krimi< radnjom

Martha 1974

Ovo je izuzetno slabo, a pocetak mi se tako dopao i mislio sam da ove moze da bude zanimljivo. Kakva greska, kolosalna. Ocena 5.

/

The third generation 1979

I ovo je jebiga slabasno. Nesto se tu karikiraju tada aktuelni dometi teroristickih skupina, al sve nekako na silu. Nesto nalik na Godarov La chinoise 1967, svakako za 2 klase ispod. Ocena 6.

Kad vec pricam o Godaru, izvukao sam neku nategnutu analogiju izmedju

Godarovog A woman is a woman 1961

i

Romerovog The Collector 1967

Gde Godar saljivo uspostavlja siri diskurs o nemogucnosti promiskuiteta u odnosu na drustvene konvencije, ali za razliku od Romera uopste ne moze ili ne zeli da pronikne u dinamiku seksualnosti. Romeru sam dao jaku 9-ku, Godaru 7-icu.

Edited by ultra plasticni

Gledo sinoc Dreamerse posle nekog vremena. Zaboravio sam kako je Eva Green dobra riba.

trci sad gledaj peni dredful, masterpis je i ima i evu grin

Suicide Squad. Moralo je to mnogo bolje, al vredi zbog Margot.

trci sad gledaj peni dredful, masterpis je i ima i evu grin

Gledo... kako ti se svidja redneck zombi tuberkulozna frankenstajnova riba?

Inace sad u avionu gledo betmena protiv supermena, novog kapetana ameriku, arti farty lobstera, masnu grcku svadbu koju sam prekinuo posle 30 min i jos neke supermene.

Izrasla lea seydoux u solidnu ribicu, skoro ko eva green.

lea gazi četvrtu banku kakva crna ribica :fantom:

lea gazi četvrtu banku kakva crna ribica :fantom:

sta zna Precog sta je ribica  :fantom: to moze da bude ona grkinja sto se vacarila s leom. mmm. 

rejcel uajz ih sve pojede za dorucak pa iskenja pa opet pojede pa opet iskenja :fantom:

precenjen film, inace.

rejcel uajz ih sve pojede za dorucak pa iskenja pa opet pojede pa opet iskenja :fantom:

precenjen film, inace.

:puke:

gadna ti rejcel?

ti si decko veci gej no stiven iz dinastije.

nije mi gadna rejcel, nego cu sad imati asocijaciju na nju  :fantom: