teacher Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ana Karenjina Kao da su Crab People birali muške™ glumce... Keira iritantna kao i uvek.
crtamOrasi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dobro, ne toliko deep. Fala bobu, ne moras da prodjes kroz klisuru
Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja priznajem samo bizona, zuca je mainstream.
crtamOrasi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) :lolol:Zuca je 1™ apsolutni car. Sad cu dole da ispricam sto sam cuo od druga koji ga licno zna, ako tema nije arhivirana. Inace, Bizon je bio tesko bolestan pre neku godinu, nisam cuo nista o njemu vec dugo.On topic | Gledao 7 Psychopaths i ich mi se ne svidja. Nijednom menije posteno nasmejao <_< Farel me ponovo iznervirao, jbt koliko mi je odvratna njegova njuska. Edited February 5, 2013 by crtamOrasi
Milosh76 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Pod utiskom Tarantinovog Djanga, setio sam se filma koji je jedan od najboljih ikada snimljen o odnosima belaca i crnaca i QQQ u AmericiIn the heat of the nightGenijalni Sidni Poatje i Rod Stajger. Ko nije gledao, obavezno! Edited February 5, 2013 by Milosh76
Lancia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Keira iritantna kao i uvek.kuku lele. imas veliki - In the heat of the nightGenijalni Sidni Poatje i Rod Stajger. Ko nije gledao, obavezno!
Turnbull Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Pod utiskom Tarantinovog Djanga, setio sam se filma koji je jedan od najboljih ikada snimljen o odnosima belaca i crnaca i QQQ u AmericiIn the heat of the nightGenijalni Sidni Poatje i Rod Stajger. Ko nije gledao, obavezno!Stvarno najbolji!U to ime: Edited February 5, 2013 by Syme
Moća Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Odlican! Moram sto pre da pogledam i preostala dva.
Zen Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A original - ništa? Dajte ljudi, valjda smo ozbiljni... Odličan. The Departed nije ni na tragu originalu
yolo Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zveri južnih divljinaNe znam kako sam propustio ovo da vidim na FAF-u, mislio sam da je neki klasican precenjeni Sandens hajp.Kad ono ispade potpuno neverovatan film, ako se uopste ova kolicina intenziteta zivota, emocija i svega sa platna moze nazvati istim imenom kao, recimo, Zero Dark Thirty.Za ovakve stvari bi, u sveopstoj poplavi djubreta, trebalo izmisliti nov zanr ili novu umetnicku kategoriju.Hvala Vapadu i kobnom za link.
Recommended Posts