Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

merci. odsekli mi dusmani sam samcijat kraj.

Ne verujem, takav je kraj namerno, iznenadan. 

Posted

ne mogu te supermene, betmene da gledam

@ivy

dobar

to je valjda pocetak price

sad nesto citam da je uwe trazio da snimi wow, a da mu nisu dali sa obrazlozenjem da je grota da se na tu temu snimi los film :lolol:

Posted

bas sinoc ga gledala, ostavio na mene utisak zenskog filma. jeste da je iz ugla reporterke, mozda u stvari imam problem sa tinom fey kojoj fali citava skala za glumu. margot robbie i billy bob u svakoj sekundi zao ti sto duze ne traje.

+1

tina je ceo film na tragu saturday night live-a i glumi kao za tv seriju. a u dužim scenama je pojedu™ kolege, ma ko joj bio partner

Posted

Reality (2014)

Mr Oizo se vratio u formu posle dva slabija filma, a nakon ovde veoma hvaljenog Rubber (2010). Meni ovo odlicno

Posted

abiggerspl.jpg

Dobar.

Fajns je bog, a Dakotica  :wub:

Posted

The_Clan_%282015_film%29.jpg

http://www.imdb.com/title/tt4411504/

Dobar argentinski krimic zasnovan na istinitim dogadjajima. Sjajna transformacija Guillerma Francelle, potpuno je neprepoznatljiv. Odlican izbor muzike..

kako si se snasao za prevod? ako si koristio uopste...

Posted

Ima engleski titl.

Posted

Devil's Knot (2013)

zanimljiva drama koja obradjuje istinit dogadjaj

Posted

abiggerspl.jpg

Dobar.

Fajns je bog, a Dakotica  :wub:

:-) nije los, mada meni fajns nesto nije ubedljiv u ulozi sangvinika...nekako mi je preteran i izvestacen, navikla da bude depresivan ili melanholican, tilda me takodje nije impresionirala, a meni omiljeni sunarts nije bio dovoljno ''vidljiv'' i uloga je pomalo tunjava...no, film genaralno prija, prelepi su predeli, more, ostrvo, kuce, bazeni...a tilda je savseno kostimirana...ona haljina s pocetka fima mi je mnjami, mnajm... /ledja i haljina spreda :-))

Posted

Na onoj sramnoj Vlajčićevoj listi filmova koje treba pogledati, prepuna opštih™ filmova i puno brljotina u smislu da su se neki filmovi ponavljali na više mesta; npr uzeću primer "All about Eve" koji je dupliran ( i ovde je bilo reči o tome) jedan komedijaš je onako lakonski izjavio da je umesto duplog "verovatno trebalo da stoji" A Letter to Tree Wifes, i na prvi pogled sam i mogao da se složim dok nisam pogledao Mankevicev: People Will Talk (1951)

Prelepo ispričana priča sa pamentnim i duhovitim dijalozima, sa sjajnim glumcima; Keri Grantom i lepom Džin Krejn.

Mislio sam da je još jedna u nizu banalnih romantičnih komedija a dobio sam raskošno iskustvo humanosti koje se

izgubilo u ova smutna vremena. Kamera prosto klizi i nenametljivo hvata svaki kadar, veoma elegantno...

Za ono vreme veoma intrigantan i hrabar scenario, sa osećajem za pravdu i pravednost, naravno umotana u oblande

i za filmove snimljene tih godina u Holivudu sigurno avangarda. Slobodno se može reći; veoma neuobičajena i pametna

romantična komedija, velikog reditelja a nezasluženo je manje poznat film i jedna ogromna preporuka. Odličan 5

Posted

gledala sam Warcraft i dojaja je!!!

bas mi se svideo..taman je duzina za normalnog coveka a i film,ritam je super nema epskog smaranja i patetike,estetika super,vizuelni efekti..radnja je klasika borba dobrog i zla..cak mi nije smetao nagli ulet u radnju i likove,ne znam da li ima veze sa predznanjem iz igrice ali nema veze ionako mi je sve bilo laganica a super

bas sam uzivala!

tjah, nikako da podnesem sto mi se Ragnar smuvao sa trolom

Posted

The Thief iz 81. pominjani ovde.

Ko Drive iz 81. :D

Vizuelna bombona

Posted

dan nezavisnosti

nisam stigao do kraja (puko net), ali ko je voleo prvi  volece i ovaj