hattori Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 kolko tacno lici/podseca na There Will Be Blood?14.5%
Tinman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Sjajan film, ali nema sanse da ga gledam jos jednom. Nisam mogao da dodjem sebi jos tri sata posle filma, cini mi se da jos osecam posledice.
ivy Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Uf, pre bih gledao Idi i smotri ponovo nego to, dosta mucno iskustvo. Pritom me i razocarao dosta spram ocekivanja :(pa bolestan jeste ali ne bih rekla mucan...meni je prijao,jbga ovih dana gledam bas mnogo nekakvih lajt filmova pa mi ovaj dosao kao ravnoteza..a i u 1 ciklusu je obavezana npr Tideland http://www.imdb.com/.../tt0410764/je 1 mucan film i vec vidim da cu ga preskociti.. Edited February 5, 2013 by ivy
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 da, pizdarija. ima na kraju taj deo kada njega krenu da lupaju lekovi i onda namiksuju neki zvuk. nelako za primetiti, subtle i odličnomalo nicholson preglimio
maheem Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 da, pizdarija. ima na kraju taj deo kada njega krenu da lupaju lekovi i onda namiksuju neki zvuk. nelako za primetiti, subtle i odličnomalo nicholson preglimionisam skontao, ton mi je bio prilično stišan. jbte gomilu filmova tako pogledam, maltene bez tona u sitnim satima.super mi je scena u restoranu sa nicholsonom i di capriom kada jack crta i pali papir. taj nebulozni dijalog je vrhunski. ceo dijalog, grimase i na kraju eat something god dammit čudno mi je bilo gledati jer subjektivno ne podnosim damona a di capria i posebno wahlberga gotivim.
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja sam skapirao zvuk tek posle jedno 3eg gledanja (pogledam ga jednom godišnje recimo). frka mi da skinem neku novu kopiju, da se ne skenjam ako je greškom nabačen :D
Blueberry Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 The Departed (2006)maestralan A original - ništa? Dajte ljudi, valjda smo ozbiljni...
maheem Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nisam gledo poručniče, sorry. pogledaću ovih dana. samo ti nastavi sa preporukama
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) A original - ništa? Dajte ljudi, valjda smo ozbiljni... drugačije je to, kad ne razumijem jezičinu i nema bostonskog hooda :( Edited February 5, 2013 by Ravanelli
Blueberry Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 drugačije je to, kad ne razumijem jezičinu i nema bostonskog hooda :(To je onda 2. stvar.Šteta, jer je film žanrovski jebač mame. A copy-paste žalostan.
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) ne bih se složio sa nekim delovima, ali me i mrzi raspravljati se :D Edited February 5, 2013 by Ravanelli
crtamOrasi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 The perks of being a wallflower odlicnost. Fala forume :)
Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 The perks of being a wallflower odlicnost. Fala forume :)ban!
Recommended Posts