February 5, 201312 yr Sjajan film, ali nema sanse da ga gledam jos jednom. Nisam mogao da dodjem sebi jos tri sata posle filma, cini mi se da jos osecam posledice.
February 5, 201312 yr Uf, pre bih gledao Idi i smotri ponovo nego to, dosta mucno iskustvo. Pritom me i razocarao dosta spram ocekivanja :(pa bolestan jeste ali ne bih rekla mucan...meni je prijao,jbga ovih dana gledam bas mnogo nekakvih lajt filmova pa mi ovaj dosao kao ravnoteza..a i u 1 ciklusu je obavezana npr Tideland http://www.imdb.com/.../tt0410764/je 1 mucan film i vec vidim da cu ga preskociti.. Edited February 5, 201312 yr by ivy
February 5, 201312 yr da, pizdarija. ima na kraju taj deo kada njega krenu da lupaju lekovi i onda namiksuju neki zvuk. nelako za primetiti, subtle i odličnomalo nicholson preglimio
February 5, 201312 yr da, pizdarija. ima na kraju taj deo kada njega krenu da lupaju lekovi i onda namiksuju neki zvuk. nelako za primetiti, subtle i odličnomalo nicholson preglimionisam skontao, ton mi je bio prilično stišan. jbte gomilu filmova tako pogledam, maltene bez tona u sitnim satima.super mi je scena u restoranu sa nicholsonom i di capriom kada jack crta i pali papir. taj nebulozni dijalog je vrhunski. ceo dijalog, grimase i na kraju eat something god dammit čudno mi je bilo gledati jer subjektivno ne podnosim damona a di capria i posebno wahlberga gotivim.
February 5, 201312 yr ja sam skapirao zvuk tek posle jedno 3eg gledanja (pogledam ga jednom godišnje recimo). frka mi da skinem neku novu kopiju, da se ne skenjam ako je greškom nabačen :D
February 5, 201312 yr The Departed (2006)maestralan A original - ništa? Dajte ljudi, valjda smo ozbiljni...
February 5, 201312 yr nisam gledo poručniče, sorry. pogledaću ovih dana. samo ti nastavi sa preporukama
February 5, 201312 yr A original - ništa? Dajte ljudi, valjda smo ozbiljni... drugačije je to, kad ne razumijem jezičinu i nema bostonskog hooda :( Edited February 5, 201312 yr by Ravanelli
February 5, 201312 yr drugačije je to, kad ne razumijem jezičinu i nema bostonskog hooda :(To je onda 2. stvar.Šteta, jer je film žanrovski jebač mame. A copy-paste žalostan.
February 5, 201312 yr ne bih se složio sa nekim delovima, ali me i mrzi raspravljati se :D Edited February 5, 201312 yr by Ravanelli