maheem Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) i ja fino ubio vreme sinoć sa ovim o neobičnom prijateljstvu:http://www.imdb.com/title/tt0441762/ Edited June 7, 2016 by maheem
Duci Simonovic Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 the cassandra crossing http://www.imdb.com/title/tt0074292/ dosta dobrih glumaca, dobra prica, slab film the parallax view http://www.imdb.com/title/tt0071970/ slab film , al drzao paznju :o
alec harvey Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 to su ubice i svedoci, alan pakule, parallax view... vise se ne usudjujem da gledam filmove 70-ih,pogotovu te angazovne, Mada je uglavnom ceo mainstream bio takav, koliko se secam. Mozda gresim, evo sad vidim da je parallax 1974 a Josey Weels 1976 Relativno nedavno sam negde nabasao na MASH,i uzasnuo se, bilo negledljivo. Sad se plasim da krenem u proveru, pa su mi komentari o filmovima iz tog perioda nenormamalno zanimljivi Ali mi Long Goodbye ostaje u prvih 10.
kobni zelaya Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Svi ti filmovi su odlični i dan danas, kao i nekad. A Parallax View je čak i bolji.
ultra plasticni Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Možda da pravimo individualne liste najboljih filmova sedamdesetih?
Ajant23 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Svi ti filmovi su odlični i dan danas, kao i nekad. A Parallax View je čak i bolji. Meni je Parallax View jedan od slabijih među filmovima na kojima je Beatty radio u to doba, ali je odličan. Slabiji mi je naprosto zato što mi je sve što je Beatty tada radio odlično. Kriterijumi su mi visoki kada je on u pitanju. Najzad, to je glumac koji je u to doba, između ostalog odbio, ulogu Majkla Korleonea u Kumu, glavne uloge u Buču Sandensu i Kesidi Kidu, Žaoci i Velikom Gecbiju i tako dalje. Sjajno je birao projekte u to doba. Snažno je osećao da se kloni onih koji idu smerom daljim od pravih sedamdesetih i prema onome što će doći kada se Novi Holivud ustoliči. Smešno je koliko je konstanto Robert Redford kupio sve što Bejti odbije i na kraju je posle svega i osnovao smeće od Sandensa, kao poslednji ekser u kovčeg u kome su sahranjena vrednija vremena američkog filma... Edited June 7, 2016 by Ajant23
kobni zelaya Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Parallax View je kao dobro vino, zato što su u međuvremenu i teorije zavere i paranoja postale značajnije za naše živote. Bitara je rulao sedamdesetih, živa istina.
zakintos Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 MASH,i uzasnuo se, bilo negledljivo. +1 Pogledao ga prošle godine, najmanje zanimljiv Altman. Možda da pravimo individualne liste najboljih filmova sedamdesetih? Odlična ideja, otvaraj temu... i osnovao smeće od Sandensa, kao poslednji ekser u kovčeg u kome su sahranjena vrednija vremena američkog filma... Zašto tako? Kamo sreće da ima više takvih festivala
alec harvey Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 bila serija Rubicon, jako dobra, to me podsetilo na Parllax, a od Pacule mi Klute favorit, i stidim se da priznam da sam u to vreme gledao Sterille Coockoo dva puta zbog Lize Minelli, zaboravio sam kako su ga preveli kod nas...
colonelo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 The Parallax View sam prošlog mjeseca gledao prvi put. U pitanju je veoma dobar triler, odlično režiran i sa nekoliko zaista upećatljivih scena.
Remi Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Upravo završio Requiem for a heavyweight 1962 Matori borac kome je muhamed ali zapečatio karijeru mora da odluči šta dalje, pokušava da pronađe šta je dobro za njega dok njegov menadžer igra suprotno od toga Odličan film, preporučivam svakome Odličan film. Još jedan mnogo dobar 24/7, a ima veze isto sa boksom. Nisam moga da nađem titl ni na engleskom, teško mi ponekad da pratim britance, tako da mi dve-tri fore iz filma ostale nedorečene. Al sve u svemu preporuka, super zabava. http://www.imdb.com/title/tt0120391/
zakintos Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Skoro sam pogledao sjajan autobio boksera Roki Graciana; Somebody Up There Likes Me (1956) Fenomenalna fotografija i jedna od boljih uloga Pol Njumena, preporuka...
MiddleClass Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Norveski Dead Snow 1 i 2. Dobra zabava kao i preporuceni Attack the block.
Pokojni Ruxin Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Midnight special Nekako old skul, pomalo i spilbergovski, sf/triler. Meni baš prijao, progutao sam ga lagano, mada cenim da neće svima.Kako god, što se mene tiče definitivno nam fali malo više ovakvih stvari. Moraću da se vratim i overim od početka ovog nikolsa, reklo bi se da zna šta radi.
Recommended Posts