ToniAdams Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Posl misn impasibl. Uzasan je a kruz lici na colu. Ima dobra riba.
Sludge Factory Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Posl misn impasibl. Uzasan je a kruz lici na colu. Ima dobra riba. Bolji je od prethodnog, Ghost Protocola, koje je bio preuzasan.
Duci Simonovic Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Upravo završio Requiem for a heavyweight 1962 Matori borac kome je muhamed ali zapečatio karijeru mora da odluči šta dalje, pokušava da pronađe šta je dobro za njega dok njegov menadžer igra suprotno od toga Odličan film, preporučivam svakome
James Marshall Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Blago (2015) Ne znam, jbm mu mater, slab sam na Rumune, na Porumbojua, na njegov stil, gluma je dobra, film nije mračan iako je satira prisutna. Naravno, ovdje ne očekujete nikakva ludila, tvistove, ovo je film koji gledate lagano, upijate, pa se primite ili se ne primite. Mada ipak ne dobacuje do nivoa prethodnika, ali ni ne traje dugo, proleti brzo ova pričica. Od mene jedna solidna 7/10
Calavera Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 (edited) igby propo do jaja je ovo, ne znam zasto burt steers nije rezirao vise filmova nakon ovakvog prvenca. Edited June 5, 2016 by Calavera
kobni zelaya Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) igby propo do jaja je ovo, ne znam zasto burt steers nije rezirao vise filmova nakon ovakvog prvenca. +1 gledao sam pre jedno 5 godina i sam sam se isto zapitao. Skroz gotivan film. edit - sad sam tek povezao da je on radio ovaj Pride and Prejudice vs. Zombies, pa bih mogao ipak to da pogledam. Edited June 5, 2016 by kobni zelaya
Calavera Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 da, to mu je bukvalno tek drugi film koji je rezirao nakon sto je napisao scenario za isti. prosecnom filmadziji je verovatno poznatiji kao flock of seagulls:
Jimmy Kowalski Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3791216/ Cranston briljira kao LBJ. Za ovu ulogu vec je bio nagradjen u pozoristu, sada mu se smesi i Emmy. Generalno dobro napisana i rezirana politicka drama, preporuka ko voli takav tip filma..
koksy Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 10 cloverfield lane do pred zatvaranje filma imao sam utisak već viđenog a onda sledi iznenađujućih petnaestak minuta. ipak mi je previsoka trenutna imdb ocena, lično ne bih išao preko 7.
Hella Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 10 cloverfield lane do pred zatvaranje filma imao sam utisak već viđenog a onda sledi iznenađujućih petnaestak minuta. ipak mi je previsoka trenutna imdb ocena, lično ne bih išao preko 7. +1 nit sam zadovoljan nit mi žao što sam gledao
frit Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 13 sati kao pad crnog jastreba amerikanizmi I na trenutke izvrgavanju ruglu istog gledljiv film
ToniAdams Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 10 cloverfield lane do pred zatvaranje filma imao sam utisak već viđenog a onda sledi iznenađujućih petnaestak minuta. ipak mi je previsoka trenutna imdb ocena, lično ne bih išao preko 7. +1 nit sam zadovoljan nit mi žao što sam gledao opa, ovi izgleda prave novu mladu bosnu, moderacijo postupi po naredjenju
MiddleClass Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Owning Mahowny - vrlo dobar film sa F.S. Hofmanom. Inception - solidan Interstellar - sranje
Lancia Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 ubo na TV-u Matchstick Men. dobra zezalica od filma, Kejdz je smijesan. fino ubijeno vreme
Recommended Posts