Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

the riot club. mekano za moj ukus

Posted

pkzDh7R.jpg

:Hail:  :Hail:  :Hail:

ne sećam se da mi je neki film bolje legao dugo dugo...

Posted (edited)

+1, gledao i ja baš skoro kad sam bio u fazi ranog manna. Što je najbolja od svih faza.

Edited by Ruxin
Posted

+1, gledao i ja baš skoro kad sam bio u fazi ranog manna. Što je najbolja od svih faza.

Poptpuno se slažem, s obzirom da u tu fazu uz Thief spadaju Manhunter i rad na omiljenoj mi seriji Crime Story.

Ovaj The Keep nisam gledao.

Posted

@garsia i ruksin

čudno, meni je lopov bio neubedljiv i gurnut je među nebitne. iskopaću ga da proverim.

Posted

lopov briljira po ubedljivosti i karakterizaciji. mozda nismo gledali isti film :D

Posted

lopov briljira po ubedljivosti i karakterizaciji. mozda nismo gledali isti film :D

+1

gledao ga pre par meseci. odličan...

Posted

Thief (1981) Zasluženo je dobio pre neki dan svoje mesto u "Kriterijum" porodici. Sjajan prvenac majstora krimi-drame Majkl Mana. Sada već zaboravljenom žanru ovaj reditelj je davao poseban pečat jer je sve držao pod kontrolom. Gura svoju priču do kraja i jasno ti govori šta želi da kaže svojim filmom. Zaista pravi klasik, prividno banalna priča o kriminalcu koji želi da izađe iz posla i zasnuje porodicu... Inteligentan film i svaka preporuka a po meni i za dve dužine bolji od na primer "Vreline" iz '95. Džejms Kan briljantan i u punoj snazi...

Posted (edited)

kloverfild lejn 10, u sustini riba ceo film pokusava da kibne dzonu gudmenu, na kraju napravi antibajohazard odelo od zavese za tusiranje i ubije jedno veliko kloverfild cudoviste bocom glen liveta.

ko voli pravi kloverfild, da preskoci.

Edited by 3opge
Posted

Zato sto nisi stavio u spojler:

Posted

toni, a za one koje cloverfield smatraju običnim đej-đej-ovskim smećem?

Posted

Zato sto nisi stavio u spojler

znaš ono kad se pokojni vasa brže vraćao nego što je odlazio e tako ja tonijeve postove zaboravljam brže nego što ih čitam :fantom:

Posted

Staznam. Njima mozda i bude ok. Djejdjej svakako bolje da nadje novi hobi :fantom:

Posted (edited)

Not cool!

Ovako spojlovati baš film koji se gleda sa što manje predznanja, stvarno not cool. Sve sama vožnja i obrti, gubi se 50% utiska kad tačno znamo u šta se upuštamo.

A inače je skroz dobar triler sa odličnom glumačkom postavom, i krajem koji će ljudima ili leći ili neće, ali generalno 3 koplja ispred onog drugog iz "univerzuma".

Edited by Ruxin
Posted (edited)

-1

u pravu si pak za spojler, sto da budem jedini sto se zajebo. riportovo sam se.

Edited by ToniAdams