đorđe geprat Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) mislim da mi je moća svojevremeno preporučio "Spoorloos". stvarno je jezovit iako sam bio upoznat s radnjom jer sam prethodno ulovio na TV rimejk sa saterlandom juniorom kao žrtvom i džef bridžisom u ulozi psihopate. sjajno je urađen "spoorloos" ali, pogledati ga jednom u životu je dovoljno. nego, danas sam gledao "The Crossing Guard" sa nikolsonom i dejvidom morsom.nije bog zna kako ocenjen no, meni se baš dopao. Edited April 8, 2016 by djordje geprat
ToniAdams Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 odgledo konacno dzarmuseve vampire, buduci da je autor cije filmove delim na one koje ili obozavam ili prezirem, a bio sam, bez nekog valjanog razloga ubedjen da je ovaj u drugoj grupi. jebote, gotovo savrsen film, vise govori o vampirstvu (ili makar mom shvatanju istog) od bilo kog klasicnog horora koji mi pada na pamet. mozda najbolji dzarmus, a uz svecku djecu vampire ovaj mi trenutno omiljeni vanpirski
Gospodin Slucaj Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 odgledo konacno dzarmuseve vampire, buduci da je autor cije filmove delim na one koje ili obozavam ili prezirem, a bio sam, bez nekog valjanog razloga ubedjen da je ovaj u drugoj grupi. jebote, gotovo savrsen film, vise govori o vampirstvu (ili makar mom shvatanju istog) od bilo kog klasicnog horora koji mi pada na pamet. mozda najbolji dzarmus, a uz svecku djecu vampire ovaj mi trenutno omiljeni vanpirski +1/2 ja nisam film doživeo kao vampirski već kao ljubavni
Gospodin Slucaj Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 +1/2 ja nisam film doživeo kao vampirski već kao ljubavni hjoj što lažem
Gospodin Slucaj Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 odgledo konacno dzarmuseve vampire, buduci da je autor cije filmove delim na one koje ili obozavam ili prezirem, a bio sam, bez nekog valjanog razloga ubedjen da je ovaj u drugoj grupi. jebote, gotovo savrsen film, vise govori o vampirstvu (ili makar mom shvatanju istog) od bilo kog klasicnog horora koji mi pada na pamet. mozda najbolji dzarmus, a uz svecku djecu vampire ovaj mi trenutno omiljeni vanpirski +1000 jedini film zbog kojeg sam poželeo da budem vampir želim da budem kul kao tilda i tom
Reaktor Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ti Đarmušovi vampiri su neke hipsterske seka-perse, ne može to tako. Najbolji vampirski je Leptirica - ruralno, kratko i brutalno.
kobni zelaya Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 +1/2 ja nisam film doživeo kao vampirski već kao ljubavni Svaki vampirski je ljubavni. :)
Moća Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Na preporuku stonog adamsa. Odlicna crna komedija :D
colonelo Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Na preporuku stonog adamsa. Odlicna crna komedija :D Odličan film! Kao i sve ostale crne komedije Aleksa de la Iglesije - taj mu žanr najbolje leži!
Moća Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jedini mi je problem sto evropske filmove tesko nalazim za skidanje kao i prevode.
Recommended Posts