Ajant23 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 A, šta ćeš, ipak je to film vaše generacije, ja ću šta ću...
Ajant23 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Pretvori se topic u zlatni jubilej mature... Edited March 21, 2016 by Ajant23
Musky Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 trejnspoting je keva. ja to rifrešujem kvartalno po sezoni...nekad i jače.
I*m with the pilots Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Sad kad ste navalili, shvatih da se maltene niceg iz filma^^ ne secam (prva asocijacija mi je zapravo muzika), sem da mi se u trenutku gledanja svideo, nesto manje nego ostalima. Edited March 22, 2016 by I*m with the pilots
garcia Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 ne sećaš se zaranjanja u najprljaviji klozet ikada kako bi se dohvatila nekakva usrana (pun intended) pilula?
James Marshall Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Ili govora o svom čistom vazduhu ovog svijeta Edited March 22, 2016 by James Marshall
Lancia Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Sad kad ste navalili, shvatih da se maltene niceg iz filma^^ ne secam (prva asocijacija mi je zapravo muzika), sem da mi se u trenutku gledanja svideo, nesto manje nego ostalima. Interesantno. Film je radjen po flashovima i lako se lepi u memoriji bar nesto, a ne kompletna radnju filma, koja i nije nesto posebno originalna.
frit Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 ne sećaš se zaranjanja u najprljaviji klozet ikada kako bi se dohvatila nekakva usrana (pun intended) pilula? predivna scena nedavno sam gledao neki dokumentarac o ljudima cije su zivotne price bile osnovica dal za film ili knjigu
Ros Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 "my big fat greek wedding 2" ko je voleo prvi deo volece i ovaj. topla prica sa dosta humora.
đorđe geprat Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) 'bem ga. ja sam rekao da je trejnspoting dobar odličan. a da mi se svideo, nije. Edited March 22, 2016 by djordje geprat
kobni zelaya Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Interesantno. Film je radjen po flashovima i lako se lepi u memoriji bar nesto, a ne kompletna radnju filma, koja i nije nesto posebno originalna. Čitava karijera Denija Bojla je "u flešovima". Za mene je trejnspoting uvek bio relativno osrednja demonstracija brze montaže, uz otprilike jednu scenu koja me je pogodila (smrt bebe, ne znam kako to da ne pogodi). Vidim da smo aklamacijom krenuli, pa onda i ja da se izjasnim - precenjen, prenaduvan film, osrednjih dometa.
Recommended Posts