March 13, 20169 yr Ja sam gledao četiri puta Under the Skin. onda sporo kapiraš ja danas sve skonto iz prve a još sam premotavao smaračke delove Edited March 13, 20169 yr by Hella
March 13, 20169 yr helisa , ti gledas filmove?gubis dragoceno vreme koje si mogao utrositi na sticanje parinja i muvanje koka? kuda ide ovaj planet..
March 13, 20169 yr onda sporo kapiraš ja danas sve skonto iz prve a još sam premotavao smaračke delove +1 mislim, nisam premotavo, al trebo sam zdepasta je, kratkonoga i sve vreme ima istu facu ipak, plus je scena na kraju kad pada u plamenu, isto ko vanzemljan u the thing Edited March 13, 20169 yr by ToniAdams
March 13, 20169 yr onda sporo kapiraš ja danas sve skonto iz prve a još sam premotavao smaračke delove :)
March 13, 20169 yr helisa , ti gledas filmove?gubis dragoceno vreme koje si mogao utrositi na sticanje parinja i muvanje koka? kuda ide ovaj planet.. naravno da da jer žene vole da drobe o filmovima pa se pravim upućen svejedno i tu šparam koliko se može jer je vreme važnije od kinte
March 14, 20169 yr bedevilled http://www.imdb.com/title/tt1646959/ skroz dobar korejac koliko je to u litrama krvi?;)
March 14, 20169 yr Les choristes i Jeux d'enfants pospan sam, samo da preporucim dva francuza, jedan leci srce, drugi dusu.
March 14, 20169 yr Les choristes i Jeux d'enfants pospan sam, samo da preporucim dva francuza, jedan leci srce, drugi dusu. Imaš nešto za išijas?