mustang Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 razbice te sad Zli Gli. jooj zivote koja mu se od ove dve dopada?!
Ajant23 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Moja najgora noćna mora (2011) Velim, lepo je gledati Izabel Iper i Benoa Polvedorea kod reditelja koji ume da im da puno prilike da dođu do izražaja. Sve ostalo mahom i nije na tom nivou...
mustang Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 obe. nisfa me ne cudi.....da si ga samo video u kupacem .... :)
Ravanelli Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 da se ne bojim moderacije sad bih ti reko da nisi normalan a možda i peder.Gledaj Black Dahlia, mene je potpuno odvikao nje. Em los film, em ceo antitalenat isplivava
Indy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Odgledah Brooklyn. Dakle, priča nije toliko interesantna koliko bi mogla da bude (film o, recimo, meni, bio bi daleko zanimljiviji), ali za emigraciju koja može da se prepozna u nekim bitnim momentima priče, funkcioniše daleko bolje nego što bi to neko relativno nezainteresovan procenio. Priča jeste jednostavna i predvidljiva, ali ima tu neku caku da gledatelju bude stalo do junaka (više njih, ne samo do glavne junakinje)... tj. ako je gledatelju do toga stalo. Ako nije, onda ništa, verovatno da je u tom slučaju film potpuno bez značaja.
Indy Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Mon Roi (2015) Solidno uradjeno, Cassel je ocekivano sjajan, kao i glavna glumica (nagrada u Kanu za tu rolu).
zakintos Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Jastog je veoma dobar film, malo mu opada kvalitet u drugom delu, ali na to smo navikli od grckog rezisera...
Lancia Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Vrlo lepo raz(g)radjena gorka komedija Dans la cour i pomalo nezgrapno zavrsena. Podseca neizbezno na Stanara. Odlicna gluma.
Mil@n Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Jastog je veoma dobar film Šta ga konkretno čini dobrim?
John Coltrane Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nista spektakularno, kao i vecina njegovih novijiih ostvarenja. Sve dok se nije pojavio lap top u kadru, po kostimografiji i scenografiji, delovalo je da je radnja filma u kasnim sedamdesetim godinama, ovo moze biti sjajan prirucnik za hipstere.Hoakin dobar u ulozi pogubljenog i pomalo izduvanog profesora, Ema Stoun odigrala odlicno malu napaljenu mediokritetsku studentkinju koja se kao po svakom kliseu zaljubljuje u starijeg profesora. Parker Pouzi
zakintos Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Šta ga konkretno čini dobrim? Definitivno ono sto ga cini veoma dobrim filmom je atipicna i originalna socijalna kritika puna satire. Meni prija taj bizarni crnohumorni stil zacinjen donekle romantikom i naizgled apsurdnim svetom. Jeste sporijeg tempa i mogao je biti kraci ali nikako nije za izbegavanje...
Jimmy Kowalski Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3754940/ Lepa dirljiva prica. Pribojavao se da ce mozda otici u patetiku, ali na srecu nije. Darin maestralan, Camara takodje odlican u svojoj ulozi..
Recommended Posts