ToniAdams Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Zasto bi se uopste poredili "Ex Machina" i "Under the Skin", kada su toliko razliciti u svemu, samo zato sto imaju tag "~sf"? Meni tokom gledanja EM uopste nije pala nikakva asocijacija na Under the Skin, mozda je nesto do mene. //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. +1 -1
koksy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 možda je gloopo pitanje ali, ne misliš li da bi bilo racionalnije rešenje sa ±1 (kveščnmark)
Musky Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Meni ta skarlet ono niš posebno mudro zboriš brate Kojo.
koksy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Meni ta skarlet ono niš posebno da se ne bojim moderacije sad bih ti reko da nisi normalan a možda i peder.
Duci Simonovic Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Pa nisam rekao da je ne bih zveknuo samo da je prosek
Ajant23 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Mon pire cauchemar (2011) Lepo je gledati glumce kakvi su Isabelle Huppert i Benoît Poelvoorde kod reditelja koji ume da im da puno prilike da dođu do izražaja. Sve ostalo mahom i nije na tom nivou...
Recommended Posts