March 3, 20169 yr a Ex Machina...uglavnom to što Ajant kaže. Toni nahvalio, pametnom dosta. ladno nema šanse da gubim vreme na to.
March 3, 20169 yr Šta je Thing 2, ne mogu da nađem na imdbu? kao rimejk ali nije http://www.imdb.com/title/tt0905372/
March 3, 20169 yr kao rimejk ali nije http://www.imdb.com/title/tt0905372/ Nisam gledao, vidim da igra Adebisi iz Oza, to mu je plus u startu.
March 3, 20169 yr Toni nahvalio, pametnom dosta. ladno nema šanse da gubim vreme na to. i kakve to sad veze ima s tobom?
March 3, 20169 yr Pogledao dva puta Under The Skin, dobra atmosfera, ništa nisam razumeo a vuče me da ga pogledam još jedanput. Idealka bi bila da ga navatam na tvu al nemam hbo paket. Pogledao juče i danas: The Big Chill; us verzija Jagode u grlu. Bolji mi je domaći Rififi; filmčina i po The Muppets iz 2011; srećom imao vina umesto bensedina
March 3, 20169 yr ma super je under the skin, ali mi masina naprosto vise angazuje, ostavlja vise prostora za razmisljanje, pokrece vise dilema, i meni, na kraju, izgleda bolje. na stranu to, ali sto bi ceko da bude na tv, jernemozes da ga nekako strimujes sa kompa? :(
March 3, 20169 yr i kakve to sad veze ima s tobom? ne kužim, jel ti to sad kažeš da sam ja u stvari glup? Edited March 3, 20169 yr by koksy
March 3, 20169 yr Zasto bi se uopste poredili "Ex Machina" i "Under the Skin", kada su toliko razliciti u svemu, samo zato sto imaju tag "~sf"? Meni tokom gledanja EM uopste nije pala nikakva asocijacija na Under the Skin, mozda je nesto do mene. //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. Edited March 3, 20169 yr by I*m with the pilots
March 3, 20169 yr Zasto bi se uopste poredili "Ex Machina" i "Under the Skin", kada su toliko razliciti u svemu, samo zato sto imaju tag "~sf"? Meni tokom gledanja EM uopste nije pala nikakva asocijacija na Under the Skin, mozda je nesto do mene. //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. i zasto bi se uopste poredile, kad su toliko razliite, samo zato sto imaju tag~ribe?;)