koksy Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 a Ex Machina...uglavnom to što Ajant kaže. Toni nahvalio, pametnom dosta. ladno nema šanse da gubim vreme na to.
Hella Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Šta je Thing 2, ne mogu da nađem na imdbu? kao rimejk ali nije http://www.imdb.com/title/tt0905372/
kobni zelaya Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 kao rimejk ali nije http://www.imdb.com/title/tt0905372/ Nisam gledao, vidim da igra Adebisi iz Oza, to mu je plus u startu.
Lancia Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Toni nahvalio, pametnom dosta. ladno nema šanse da gubim vreme na to. i kakve to sad veze ima s tobom?
maheem Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Pogledao dva puta Under The Skin, dobra atmosfera, ništa nisam razumeo a vuče me da ga pogledam još jedanput. Idealka bi bila da ga navatam na tvu al nemam hbo paket. Pogledao juče i danas: The Big Chill; us verzija Jagode u grlu. Bolji mi je domaći Rififi; filmčina i po The Muppets iz 2011; srećom imao vina umesto bensedina
ToniAdams Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ma super je under the skin, ali mi masina naprosto vise angazuje, ostavlja vise prostora za razmisljanje, pokrece vise dilema, i meni, na kraju, izgleda bolje. na stranu to, ali sto bi ceko da bude na tv, jernemozes da ga nekako strimujes sa kompa? :(
koksy Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) i kakve to sad veze ima s tobom? ne kužim, jel ti to sad kažeš da sam ja u stvari glup? Edited March 3, 2016 by koksy
koksy Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) zašto me zbunjujete? Edited March 3, 2016 by koksy
I*m with the pilots Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Zasto bi se uopste poredili "Ex Machina" i "Under the Skin", kada su toliko razliciti u svemu, samo zato sto imaju tag "~sf"? Meni tokom gledanja EM uopste nije pala nikakva asocijacija na Under the Skin, mozda je nesto do mene. //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. Edited March 3, 2016 by I*m with the pilots
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) ^ ludi su, ne obaziri se Edited March 3, 2016 by kud u maglu Simoviću
Lancia Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Zasto bi se uopste poredili "Ex Machina" i "Under the Skin", kada su toliko razliciti u svemu, samo zato sto imaju tag "~sf"? Meni tokom gledanja EM uopste nije pala nikakva asocijacija na Under the Skin, mozda je nesto do mene. //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. i zasto bi se uopste poredile, kad su toliko razliite, samo zato sto imaju tag~ribe?;)
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 //Takodje, jedna Skarlet vanzemaljka >>> dve mrsavice u EM. + milion
Recommended Posts