Gylfi Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Уколико се неко намерачи на аустријски Зид, препоручујем искључивање након прве и једине забавне трећине. Ostatak je леп простор за дремање уз солидну фотографију. Дефинитино би боље функционисало као кратки филм или Twillight zone епизода. Edited February 25, 2016 by Gylfi Pleasure
Mil@n Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Gledao Creeda. Roki ko Roki. Gledljivi treš. Al ima super cool scena na kraju kada se Roki jedva penje na one Filadelfijske stepenice sa Kridom juniorom. Lep prikaz kruga života, prolaznosti i nažalost "roka trajanja" na koje su nam tela osuđena.
Haralampije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Mandarine http://www.imdb.com/title/tt2991224/?ref_=fn_al_tt_1 estonsko gruzijski film koji je pobrao hvalospeve, sasvim neopravdano.mozda sam ja zasicen tom ratnom tematikom ali cini mi se da je film definitivno precenjen.forsirana prica o lepsoj stani rata jednostavno ne pije vodu
John Coltrane Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Odgledah Brooklyn i slobodno mozete da ga preskocite. Skoro nisam pogledao nesto sa slabijom glumom i tanjom pricom. Jos jedno u nizu USA proseravanja o obecanoj zemlji u kojoj ce svakog "ogrejati sunce". A tajming je sjajan obzirom na migranstku krizu diljem Evrope. Glavna glumica je ona klinka iz Atonement koja sjebava stvar, eto jedinog detalja vrednog paznje.
Lancia Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) Odgledah Brooklyn i slobodno mozete da ga preskocite. Skoro nisam pogledao nesto sa slabijom glumom i tanjom pricom. Jos jedno u nizu USA proseravanja o obecanoj zemlji u kojoj ce svakog "ogrejati sunce". A tajming je sjajan obzirom na migranstku krizu diljem Evrope. Glavna glumica je ona klinka iz Atonement koja sjebava stvar, eto jedinog detalja vrednog paznje. Brooklyn je britanski film i prica je o licnoj drami i izboru. Daleko si ti to nesto otisao. Ovakvih BBC klasicnih pripovedanja ima na tone i za mene je prilicno iznenadjenje da bude uvrsten u trku za Oskara. Glavna zenska uloga je prilicno dobra. Edited February 26, 2016 by Majo
John Coltrane Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Lanco, mozda si u pravu, al' mozda je malo i mene zaslepila poslednja scena film i njena prica novoj pridoslici, slicna onoj koju je ona slusala kad je stizala. Amerika siri ruke. Ovako ili onako, film mi je truba.
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 klasična bibisijeva škola. pismeno, bez kiksa i bilo kakvog iskakanja iz ustaljenih matrica. i mene je začudila kandidatura za oskara al ajde. kad može i ludi maks III nek ide i ovo. ženski film™
ToniAdams Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 ženski film™ nisam ni sumljao da si odgledao
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Creed je uglavnom kvalitetan crowd pleaser, neuporedivo bolji nego što sedmi deo rokija treba da bude. Dobro snimljen fajt, posebno one 2 runde bez reza. Ume ovaj klinac, moram gledati fruitvale
Ricma Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Ja sam ga tu prvi put gledao, sada gledajuci njegov profil glumio je u poslednjoj sezoni Hausa.Ima talenta i mozda se najvise izdvaja iz svoje generacije trenutno, moze da ima finu karijeru samo da u buducnosti ostavi po strani blokbastera tipa ova Fantasticna Cetvorka.
Moća Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) Niste gledali The Wire vas dvojica? Edited February 27, 2016 by Moća
James Marshall Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Banovati dok ne odgledaju da ih ne ometa forum u toj plemenitoj činidbi
Ricma Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nisam skrolovao skroz njegovu biografiju, furao tada dugu kosu i nije imao brkove i bradu.Slabo generalno pamtim face.Naravno da sam gledao Zicu.Jos malo pa ce tri godine, kako vreme leti. :o Ko da sam juce krenuo sa prvom sezonom.
ToniAdams Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 kako si preboleo kad su roknuli meknaltija? :(
Recommended Posts