ultra plasticni Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Novog Vudija Alenasimpa klizi. i odlicna sporedna tema sa Benjinijem
*edited by mod Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Novi Gus Van Sant.Dosadno i predvidljivo.
ParaPsycho Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 sinister - fakin skeri, dobar hororcollection - nastavak collectora, los
Lancia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Flight je sasvim solidan film i nista vise. Denzel Washington kao i uvek na svoj nacin magican, mozda mu za ovakve uloge fali ono zrno ludila koje krasi tipa cije prezime slucajno nosi u filmu.
kobni zelaya Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 eraserhead Genijalan film. Jedan od tri najbolja Linčova.
kobni zelaya Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 :D Dobro, mogu to da razumem, Eraserhead baš ujeda za dušu, meni je trebalo vremena da se povratim posle prvog gledanja.
yolo Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 koje je neopevano govno ovaj film ketrin bigelou o bin ladenu. mislim da odavno nisam pojeo ovako mrsku gomilu govana u bioskopu. 157 minuta ludacke propagande za CIA, film kao da ga je rezirao panetta licno.
kobni zelaya Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Taman sam uspeo sebe nekako da ubedim da ga ovih dana pogledam, sad mi moral opet pade ispod potrebnog nivoa.
yolo Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ne znam, mozda neko vidi nesto drugo u njemu. moguce je meni sve islo na qrac od pocetka.... jedino sto duzina nije problem, mada sam ja dosta u zen modu u bioskopu, mogu svasta da izdrzim sto se trajanja tice.
mlatko Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Taman sam uspeo sebe nekako da ubedim da ga ovih dana pogledam, sad mi moral opet pade ispod potrebnog nivoa....potrudi se pročitaj pre filma, ili ako baš moraš posle, neku Sutru da uravnotežiš moral Edited February 2, 2013 by mlatko
teacher Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Beast of the Southern Wild, najbolji film 2012. Nadam se Oskaru za Kvenzejn Vilis i za režiju Bena Zejtlina. Remek delo.
Pokojni Ruxin Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 I Dwight Henry je pokraden za sporednu. Nisam mogao da verujem kad sam video posle filma da čovek nije profesionalni glumac. Alal vera
Recommended Posts