frit Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 gledao, valjda kanadski, put hijene bas se rabi tema rupe u radnji, gluma mi cudna, ima neki smek nekako mi dokumentaristicki pristup, ali jeftin
Mil@n Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Trumbo - malo sporiji početak, ali posle uvlači, priča zanimljiva, Kranston dominira, kvalitetno sve u svemu. Dumb and Dumber To - znao sam da je loše, ali morao sam zarad nekih starih vremena™. Ima dobrih fazona koji podsećaju na original, ali barem isto toliko gluposti. Režija je očajna, ali očajna, kao da je snimljeno amaterskom kamerom. Gledati Džefa Danijelsa u ovoj ulozi posle npr Newsroom je - lol Bolgen (ili ti, talas) - Norveški film o prirodnoj katastrofi. Retko dobra (tj fenomenalna) fotografija, prizori i predeli mesta podno planine su bacali vilicu do poda. Film je malo povukao na Holivud, priča je izbanalizovana iako obrađuje realan scenario, ali je snimljeno dobro. Plus malo bljuc momenata, ali vredi overiti.
maheem Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 pogledao prvi put As Good As It Gets. sjajan film
ToniAdams Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 pogledao prvi put As Good As It Gets. sjajan film carski. ima i gotivan pas.
Musky Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 carski. ima i gotivan pas. +1 majstorija je sve to uklopiti u celinu koja je jednako kvalitetna u svim segmentima.
Ravanelli Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 pogledao prvi put As Good As It Gets. sjajan film uh, jedan od omiljenih. mislim da ga znam napamet. pogtovo sto sam ranije preskakao linije i imao ceo taj fazon.
mustang Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 uh, jedan od omiljenih. mislim da ga znam napamet. pogtovo sto sam ranije preskakao linije i imao ceo taj fazon. eto.. i onda kada kazem da imas dijagnozu dobijem po njusci za vredjanje svi smo mi ocd
Ravanelli Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Jedina dijagnoza koju imam je da sam lepotan [emoji477] Edited February 18, 2016 by Ravanelli
mustang Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) svakoj majci svoj sin je najlepsi :) sta meni vredi tvoja lepota kad si ko plutonijum... bio bi mnogo lepsi da si bio pod vecim uticajem mog ljubimca a ne tvog Edited February 18, 2016 by mustang
John Coltrane Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 A na sta dise kad su mu nos i usta zatvoreni?
stajebrebilo Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Na auspuh [emoji13] slučajno poslato sa TT
Ajant23 Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Obzirom da je za samo šest dana uzeo 172 miliona dolara samo u SAD-u, i da je već postao prvi veliki hit 2016, pretpostavljam da diše na šta hoće...
Nikodije Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 gledao ga juce, solidna zajebancija. jedino stefan kapicic iritira cak i glasom
Recommended Posts