nisam ja Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To je neka kvintenova fora. Ostali sto su gledali narečeni film su bili u bioskopu ili..?
Milosh76 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ne razumem sta pitas Film je poceo u 18:10 u 19:30 je prekinut zbog pauze od 15 min Ljudi su ili izasli do wc ili ostali u sali
Duci Simonovic Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A na platnu pustili reklame ili samo pauzirali film?
nisam ja Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Pitam ostale što su na forumu, a gledali su film dal se ima negde skinuti.
Milosh76 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A na platnu pustili reklame ili samo pauzirali film?Prekinuli u pola scene i na ekranu izaslo obavestenje "Pauza 15 minuta" i posle 15 minuta nastavili .. Cenim da je pauza trebala da dodje oko 5 minuta kasnije... Inace klasican Tarantino, idite u bioskop manite se kioska... vredi svaku paru
Ajant23 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) Heist (2015) Baš bezveze. No Escape (2015) Kao akcija bega u filmu katastrofe o zombijima ili slično, ali prebačena u realni univerzum političkog puča u azijskoj zemlji bez fantastičnih bića. Mada, sve je to slabo nadahnuto i uopšte slabašno. Spotlight (2015) Gomila poznatih glumaca, bledunjav filmić o nametnutoj temi. Edited January 9, 2016 by Ajant23
Kreator Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Heist (2015) Baš bezveze. No Escape (2015) Kao akcija bega u filmu katastrofe o zombijima ili slično, ali prebačena u realni univerzum političkog puča u azijskoj zemlji bez fantastičnih bića. Mada, sve je to slabo nadahnuto i uopšte slabašno. Spotlight (2015) Gomila poznatih glumaca, bledunjav filmić o nametnutoj temi. spotlight si gledao u bioskopu?
Dankan Ajdaho Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Fora sa prekidanjem filma na pola da bi se prodalo još kokica i kole je krenula u Zagrebu pre jedno pola godine.Znači da smo i mi sada prilagođavamo europskim standardima.
Duci Simonovic Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Marsovac- američka limunada, al bio mi okej Everest- slabiji, očekivao sam uzbudljiviji film Suburra - političari, kurve, mafija i popovi, pravi turbo folk od filma Crimson peak - slabo
stajebrebilo Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Hateful 8 - fantastican, gledao bih ga ponovo -Tarantino opet preteruje ali ga obozavam Bone tomahawk - interesantan, valjda sam se uzeleo kaubojaca, Rasel je odlican (nije se brijao za Tarantina i ovaj film...) Big short - ne svidja mi se kako je upakovano, iako mi se filmovi o ovim temama dopadaju. Suvise su ga zakompikovali tj. nisu dobro objasnili a tema je prilicno strucna za prosecnog gledaoca. Nije pomogao ni onaj dokumentarni stil "saću da ti objasnim deder..."
Kubrick Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Fora sa prekidanjem filma na pola da bi se prodalo još kokica i kole je krenula u Zagrebu pre jedno pola godine. Znači da smo i mi sada prilagođavamo europskim standardima. bilo je to vec kod nas za Hobita treceg...Srbin pobedijo :D
Utvara Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Lobster, 2015. Interesantno, satirično, na momente komično, na momente dramatično, nadrealno. Podseća me na Diskretni šarm buržoazije. Mislim da sam ubo poređenje, ko voli takve filmove nek izvoli, deluje mi vrlo slično tome.
Dankan Ajdaho Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 (edited) Lobster, 2015. Interesantno, satirično, na momente komično, na momente dramatično, nadrealno. Podseća me na Diskretni šarm buržoazije. Mislim da sam ubo poređenje, ko voli takve filmove nek izvoli, deluje mi vrlo slično tome. Našo samo ingliš prevod. Jel' ima negde naš? PS Inasajd aut 10/10/10/10/10/10... and kaunting. Edited January 11, 2016 by Dankan Ajdaho
Recommended Posts