ToniAdams Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) youth.znaci da preskocim. spori ritam, snažna gluma, odlična fotografija, vrlo diskretni humor... sve u svemu, što se mene tiče - lep film . da gledam? Edited December 29, 2015 by ToniAdams
belch Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 trejler deluje malo patetično.. baš me odbio.
koksy Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 da gledam? da sam ja ti, ne bih ovo gledo ni u stanju poremećenosti.
Kreator Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Meni se taj film uopste nije svideo. Totalni smor. Znaci gledaj, svidece ti se.
Sludge Factory Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) The Big Short Nije los filmcic uopste. Iako se u tematiku razumem ko Marica, nije mi bilo dosadno, naprotiv, zabavan film. Ako nista drugo, bar sam povrsno pohvatao sta se to u stvari desilo 2008. Glumci svi super, Bale je car. Edited December 29, 2015 by Sludge Factory
Dr Arslanagić Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Song Of The Sea Još jedan dobar dečiji animirani. Lepa animacija protkana keltskom legendom. Savršen pred odlazak na pavanje može li neka dobra duša da na pm baci gde ovo naći?
Gylfi Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 može li neka dobra duša da na pm baci gde ovo naći? Ima ga u zalivu.
John Coltrane Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 trejler deluje malo patetično.. baš me odbio. Meni bas kontra, odmah ga kupio i mislim da ce to biti prvi film posle duzeg vremena koji cu napokon pogledati (svidja mi se kombo Kejn-Kajtel-Fonda).
belch Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Meni bas kontra, odmah ga kupio i mislim da ce to biti prvi film posle duzeg vremena koji cu napokon pogledati (svidja mi se kombo Kejn-Kajtel-Fonda). posle prvih kadrova shvatila sam da ga je radio isti lik kao i la grande belezza. treba posebno raspoloženje za njegove filmove.
Tresko Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 The Revenant http://www.imdb.com/title/tt1663202/?ref_=nv_sr_1 Nevidjena dosada i smor.
John Coltrane Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 posle prvih kadrova shvatila sam da ga je radio isti lik kao i la grande belezza. treba posebno raspoloženje za njegove filmove. Ali zato fotografija kida, verovatno. La Grande Belezza mi je bila sjajan film.
Recommended Posts