Hippie Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 kako nije :) pa u seriji justified je glavni antagonista i The Shield [koja je bolja?] -- ovo sam tek juce provalila..... nisam ljubitelj serija, ali ovo chu zbog njega da gledam..... lik je fantastican glumac!
mustang Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) justified i southland su po meni bolje (nije on u ovoj seriji) Edited December 28, 2015 by mustang
Vapad Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Gledao Point Break da overim novi bioskop. Tih pet od deset na IMDB su mu najveći domet. Novi The Peanuts Movie, jako lepo urađen, skroz u duhu, baš mi je prijao. Creed, isto legao, skoro sve na mestu (osim glupih frizfrejmova i infografika kada se pojavi novi nebitni bokser), isto prijao. Spectre, i dalje nije to to, ima par momenata koji odaju poštu starijim Bondovima ali na neki malo uvrnut način, nije bilo potrebe i ne doprinosi ničemu. Bond je skoro ok, iako Krega na tom mestu baš nešto ne mirišem, M je ok, Q nije niti će biti, antagonista mi posebno nije legao, a ni njegov henčmen koji je još jedan klim glavom u pravcu stariji ostvarenja, no šnjur na bedastoću mi je odnela pesma, mislim da je jedna od najgorih Bond numera ikada, melodja je ok ali ono cviljenje je krš božiji. Nakon toga The hateful eight, gledao prvih dvadesetak minuta i zaspao, pokušaću ponovo večeras možda, prvi utisak - bla bla bla. U polu snu sam razmišljao kako bih trebao skinuti Kill Bill 1 i 2, gledao sam pre neki dan Pulp Fiction u 1080p i osvežio sećanje na taj odličan film pa reko mogao bih ovo i pse takođe. Sutra veče konačno Star Wars! A skida se Die Hard 1 i 2 u HD, to je za 01.01.
belch Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 odgledala sicario taman su mi se ponovo gledali narcosi, ovo može da posluži kao zamena. meni okej iako su primedbe na mestu. dobro vozi i lepo izgleda.
Skyhighatrist Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 lik je fantastican glumac! Odličan je bio u Sons of Anarchy
ToniAdams Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Drakula iz 79. Jebeni masterpis a scena sa anded minom i van helsingom je i dalje nesto najstrasnije ikad.
Ajant23 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Meni je mnogo bolji Plavi grom iz 83. Nije naravno masterpis, iako je Badham majstor i ovo mi jedan od najdražih njegovih filmova skupa sa Zasedom od tvorca Grimma, a taj Drakula mi je bezveze...
Ajant23 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Tačno sam znao da ćeš odmah nasuti sebi čašu vode, čim sam ti rekao...
Ajant23 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 (edited) Znam da si moj drug, moj drug, nije potrebno da to stalno potvrđuješ... Edited December 29, 2015 by Ajant23
Remi Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nema na čemu, i drugi put. :) Baciću pogled na black souls... izgleda primamljivo. By the way, kad smo već kod italijanskih filmova, obavezno pogledaj i ovo: http://www.imdb.com/title/tt2465578/?ref_=tt_rec_tt Preporučio bih Human Capital http://www.imdb.com/title/tt2465578/ Meni je legao, jedna nesreća prikazana iz više uglova, i svako sa svojom šansom. :) Dobar.
koksy Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 youth. spori ritam, snažna gluma, odlična fotografija, vrlo diskretni humor... sve u svemu, što se mene tiče - lep film .
Recommended Posts