December 15, 20159 yr Šeli je u svakom filmu odlična, meni br.1 glumica, zbog nje mi i stojao taj film na listi duže vreme, večeras ću gi pogledam
December 15, 20159 yr u, hvala za ovaj link, moram i ja da obnovim. sta je picko, ne smes da ga skines sa torenta?
December 15, 20159 yr Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise. Edited December 15, 20159 yr by FPLS
December 15, 20159 yr Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise. oh yeah, uvek neka izolacija i bolest, ko nije gledao obavezno DOGTOOTH.
December 16, 20159 yr Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao.
December 16, 20159 yr sinoć na RTS2 pušten je "zemlja i sloboda" kena louča. ne tako davno bio je na nekoj TV isto tako sjajan "vetar koji njiše ječam". na stranu što je simoć gledan film odličan, baš kako treba, mene je potakao na razmišljanje o onom što sam svojevremeno učio u školi i slušao o španskim borcima i ratu u španiji i, sa druge strane o ovom novom zakonu o sabrani ratovanja u tuđini. no, to nema veze sa ovim topikom. ako budete u prilici pogledajte oba pomenuta filma. čak i ako već jeste
December 16, 20159 yr Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao. Meni je Očnjak bio dobar, a Lobster ću gledati čim prije, ne samo zbog Očnjaka, nego i zato što je premisa jako interesantna. A i očigledno je da film neće ličiti na Očnjak, što je pohvalno, nema ponavljanja.
December 16, 20159 yr Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga.
December 16, 20159 yr Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga. Baš tako...kao knjiga.
December 17, 20159 yr Nisam skoro gledao pa kao - da pogledam opet... Ima tu istu magiju kao i ondak... The Last Wave 1977 https://www.youtube.com/watch?v=qfJ1c-6FFX4 jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde?
December 17, 20159 yr The Wave (2015) "Bølgen" Nije mi se nikako svideo. Efekti dobri samo u par scena. Radnja puna klisea i jako linearna.
December 17, 20159 yr jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde? ćuti, zaboravio si kakvi su rusini.
December 17, 20159 yr jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde? ruska košarkaška repka u poslednjih 100 godina? sinoć pogledao predivni Big Deal On Madonna Street (1958) šarmantan sa mnogo komičnih momenata. Piero Umiliani odradio odličan posao