Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Šeli je u svakom filmu odlična, meni br.1 glumica, zbog nje mi i stojao taj film na listi duže vreme, večeras ću gi pogledam

Posted

u, hvala za ovaj link, moram i ja da obnovim.

sta je picko, ne smes da ga skines sa torenta?

Posted (edited)

39269_1_large-73529a.jpg

Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise.

Edited by FPLS
Posted

39269_1_large-73529a.jpg

Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise.

oh yeah, uvek neka izolacija i bolest, ko nije gledao obavezno DOGTOOTH.

Posted

Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao.

Posted

sinoć na RTS2 pušten je "zemlja i sloboda" kena louča. ne tako davno bio je na nekoj TV isto tako sjajan "vetar koji njiše ječam".

na stranu što je simoć gledan film odličan, baš kako treba, mene je potakao na razmišljanje o onom što sam svojevremeno učio u školi i slušao o španskim borcima i ratu u španiji i, sa druge strane o ovom novom zakonu o sabrani ratovanja u tuđini. no, to nema veze sa ovim topikom.

ako budete u prilici pogledajte oba pomenuta filma. čak i ako već jeste

Posted

potvrdjeno gledanje zemlje i slobode

unelo me u dobru raspravu danas

Posted

Kakav je domaci Disi duboko (ima kasnije na Sinemaniji)?

Posted

Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao.

Meni je Očnjak bio dobar, a Lobster ću gledati čim prije, ne samo zbog Očnjaka, nego i zato što je premisa jako interesantna. A i očigledno je da film neće ličiti na Očnjak, što je pohvalno, nema ponavljanja.

Posted

Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga.

Posted

Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga.

Baš tako...kao knjiga.

Posted

The Wave (2015
"Bølgen" 

Nije mi se nikako svideo. Efekti dobri samo u par scena. Radnja puna klisea i jako linearna.

Posted

jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde?

ćuti, zaboravio si kakvi su rusini.

Posted

jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde?

ruska košarkaška repka u poslednjih 100 godina?

sinoć pogledao predivni Big Deal On Madonna Street (1958)

vlcsnap-2010-08-28-15h52m32s225.png

šarmantan sa mnogo komičnih momenata. Piero Umiliani odradio odličan posao