Duci Simonovic Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Šeli je u svakom filmu odlična, meni br.1 glumica, zbog nje mi i stojao taj film na listi duže vreme, večeras ću gi pogledam
Miralem Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 u, hvala za ovaj link, moram i ja da obnovim. sta je picko, ne smes da ga skines sa torenta?
FPLS Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise. Edited December 15, 2015 by FPLS
3opge Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Konacno se pojavio na kioscima. Nije lose, Farel odlican, ali moram priznati da sam ocekivao vise. oh yeah, uvek neka izolacija i bolest, ko nije gledao obavezno DOGTOOTH.
bags Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao.
đorđe geprat Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 sinoć na RTS2 pušten je "zemlja i sloboda" kena louča. ne tako davno bio je na nekoj TV isto tako sjajan "vetar koji njiše ječam". na stranu što je simoć gledan film odličan, baš kako treba, mene je potakao na razmišljanje o onom što sam svojevremeno učio u školi i slušao o španskim borcima i ratu u španiji i, sa druge strane o ovom novom zakonu o sabrani ratovanja u tuđini. no, to nema veze sa ovim topikom. ako budete u prilici pogledajte oba pomenuta filma. čak i ako već jeste
frit Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 potvrdjeno gledanje zemlje i slobode unelo me u dobru raspravu danas
John Coltrane Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Kakav je domaci Disi duboko (ima kasnije na Sinemaniji)?
kobni zelaya Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Meni Dogtooth nikad nije bio jasan ni fama oko njega, ali lobster mi je bas prijao. Meni je Očnjak bio dobar, a Lobster ću gledati čim prije, ne samo zbog Očnjaka, nego i zato što je premisa jako interesantna. A i očigledno je da film neće ličiti na Očnjak, što je pohvalno, nema ponavljanja.
nisam ja Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga.
Musky Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mene očnjak kupio sa onim plesom. Šizamejnijak il koja već stvar beše. Gledao danas rumunjski 4 meseca, 3 nedelje... Dobar je. Kao knjiga. Baš tako...kao knjiga.
Miralem Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Nisam skoro gledao pa kao - da pogledam opet... Ima tu istu magiju kao i ondak... The Last Wave 1977 https://www.youtube.com/watch?v=qfJ1c-6FFX4 jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde?
bags Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 The Wave (2015) "Bølgen" Nije mi se nikako svideo. Efekti dobri samo u par scena. Radnja puna klisea i jako linearna.
koksy Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde? ćuti, zaboravio si kakvi su rusini.
maheem Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 jebote, postoje li ruzniji ljudi od aboridzina? igde? ruska košarkaška repka u poslednjih 100 godina? sinoć pogledao predivni Big Deal On Madonna Street (1958) šarmantan sa mnogo komičnih momenata. Piero Umiliani odradio odličan posao
Recommended Posts