belch Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Jeste, bas kao i ostali ovde pomenuti sa ARG Vojinom Cetkovicem, sto neko rece. Lesinar (Carancho) pogledaj obavezno. skinula! sledeći je na redu
maheem Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Kul je ovaj Drugi zivot Rishara Kempa sto ga je Ajant preporucio na tv topiku. Dobri likovi i radnja drzi paznju. Tomorrowland mi se nije dopao, gledao juce sa decom. Prazan film.
maheem Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) Nije mi se izlazilo iz sale - "Broadway Therapy - She's Funny that Way" je cista uzivancija. Vuce na Vudijeve radove sa njujorskim likovima, u fazonu je starih komedija situacije sa elementima farse, te je i posveta nekim..proslim vremenima (jos od uvodne spice pa preko detalja poput telefona, i sporednih likova koje tumace stari Bogdanovicevi glumci). Film za vracanje dobrog raspolozenja. Shvatih tokom gledanja da nisam gledala ni jedan film sa Dzenifer Aniston (pa ni "Prijatelje" po kojima je poznata), ali umreh od smeha zbog njenog lika! Super ovaj Shakespeare, mislim Vudi Alen, tj P.Bogdanovic. Dobar vajb prenosi Edited September 27, 2015 by maheem
maheem Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Toute première fois (2015) Neočekivano odlična komedija o homoseksualcu kome se desi najgori mogući zaplet modernoga sveta: zaljubi se u ženu. Ima mnogo meta humora, ali je složen i možda to sranje i postoji kao u opseni dva, tri francuska ili britanska filma koje sam gledao... i ovaj je super
mustang Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 onda on nije homic nego bi ili pansexual. homoseksualci se gade zenskog tela. gledacu ga, fala na preporuci. imau francuzi ponekad dobre komedije
Ajant23 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 La prochaine fois je viserai le coeur (2014) Izuzetni Guillaume Canet u upečatljivoj ulozi serijskog ubice u ekranizaciji jednog od najčudnijih kriminalnih slučajeva Francuske. Vrlo fin vizuelno, fotografija Thomasa Hardmeiera koga ću zapamtiti zbog ovog filma. Vidim da jeste on ranije dobio Cezara, ali nisam ljubitelj Jeuneta, pa sam mu zaobišao taj film. Drži pažnju i brzo prođe, iako traje skoro dva sata. Film ne igra na jeftine emocije i ne ide u efektne razrade. Vodi duboko u svet ludaka, ali drži gledaoca celim svojim tokom na trezvenoj i pouzdanoj distanci. Zbog Caneta ga svakako vredi videti, ali isključivo vrlo kvalitetnu kopiju, koja ne štedi na pikselima, gigabajtima i sličnom...
maheem Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 La prochaine fois je viserai le coeur (2014) gde si gledao ovo? ne mogu naći torrent...
Ajant23 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Yves Saint Laurent (2014) Nisam hteo da ga gledam, ali obzirom da je isti direktor fotografije kao i ovog prethodnog filma, a i Pierre Niney je uzeo Cezara u konkurenciji sa Canetom iz prethodnog filma, hajde da ga ipak vidim. Ma, ništa posebno. Visok nivo produkcije, ostalo onako...
Glorfindel Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Transcendece. Posle toga sam dobio Iphone. Mrzim ga i ne umem da ga koristim.
I*m with the pilots Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Super ovaj Shakespeare, mislim Vudi Alen, tj P.Bogdanovic. Dobar vajb prenosi U pravu si, ima i njega :) Skroz sudiju obozavam :) predivan film. vec sam ga gledala dva puta. inace anistonkin karakter i ja smo vrlo slicne u RL ....razumem ljude oko sebe...nije me lako trpeti iako mozes da mi dubis na glavi za dosta stvari ...mada i dalje mislim za sebe da sam med i mleko :) Mislis izadje svasta iz usta i pre nego sto razmislis ("ja sam psihijatar, ne treba da pricam o pacijentima sa drugim pacijentima" )? :D
zakintos Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Listen Up Philip (2014) Interesantne filmove snima ovaj indie reditelj Alex Ross Perry. Kupio me sa njegovim intrigantnim "The Color Wheel", a sa ovim novim je samo nadogradio i potvrdio veliki talenat. Genijalni dijalozi, u stilu Baumbacha, a za potpuno uzivanje morate biti u pravom raspolozenju, inace ce vam biti nezanimljiv...
steins Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Odgledah Piksele. Jebote ovaj Adam Sendler prolazi sa svojim filmovima ko Bajaga sa spotovima - nume da snimi pa to ti je. Kako je samo mogao od ovako jake ideje da napravi govno, nije mi jasno..
mustang Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 U pravu si, ima i njega :) Skroz Mislis izadje svasta iz usta i pre nego sto razmislis ("ja sam psihijatar, ne treba da pricam o pacijentima sa drugim pacijentima" )? :D pokreti ruku i impulsivnost, rascupana kosa... ona nije psihijatar,njena keva je a ona je samo zamenjuje :D ....
Ajant23 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Daj, stavi malo u spoilere, čekam naš titl za film da ga gledam...
Recommended Posts