Timmi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 jakna je otprilike i najbolji dio tog filma. ali, dobro, nije mi bilo ni nesto dosadno.
morgana Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 beast of the southern wildodlicno snimljen, ima ritam ko parce poezije, klinka je car i dosta je misicava, sigurno ide u bolju teretanu nego ja.ni najmanje mi se ne svidja. da smo strpljivo cekali da paolo koeljo padne u depresiju, mogli smo isto ovo da dobijemo i od njega.
zakintos Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 hvala na preporuci. super filmić zaista Drago mi je da ti se svideo...Evo još jedne preporuke: The Unbelievable Truth (1989)prvenac režisera (Hal Hartley) poznat po filmovima: ''Trust'' 1990. ''Simple Men'' 1992. ''Henry Fool'' 1997...
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) Before Sunrise (1995)Before Sunset (2004)kakav sam ja šaban pa nisam ni znao za ove filmove :frust:odlična oba. idu u moj top ten romansi. Edited January 18, 2013 by maheem
mlatko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sasvim pristojan triler, http://www.comingsoon.net/gallery/49171/Jack_Reacher_29.jpgJa sinoć probao pogledati ali odustao pred sam kraj. Tom standardno izkulirao ulogu.Neubedljivo, režija neiskusna
Prospero Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 dobar, sa manje patetike nego što bih očekivao na tu temu.jessica chastain mi je trenutno naj glumica, ne posebno zbog 0dark30, nego i inače.
maheem Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Poetry (2010)oduševljen. sve preporuke. Edited January 19, 2013 by maheem
Ravanelli Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) da, lep film.ja pogledao silver linings. romkom, dobar. interesantna postavka duševnih bolesti u korist komedije, zašećereno naravno Edited January 19, 2013 by Ravanelli
Sludge Factory Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Django UnchainedUzivancija! Zabava za sve pare, za potpuni uzitak u bioskopu! Super lagana i jednostavna prica, klasicna avantura/hero's journey, ima tu elemenata i buddy moviea, plus white trash dobija ono sto zasluzuje.Svi glumci razvalili, stvarno ne znam koga bih izdvojio, osim sto bih rekao da sam u zadnje vreme mnogo poceo da gotivim Dona Johnsona. I naravno, Walton Goggins je car. Inace, prvi Tarantinov film od Reservoir Dogsa koji nema izrazito jak zenski lik, ali prosto ovakva prica trazila je upravo onakve zenske likove kakve imamo u filmu (tj. glavni zenski lik).Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji!
*edited by mod Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Before Sunrise (1995)Before Sunset (2004)kakav sam ja šaban pa nisam ni znao za ove filmove :frust:odlična oba. idu u moj top ten romansi.strpi se jos mao, sad ce i nastavak kad odu na more u Grcku.
Indy Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji! <_<Nije jos stiglo kod nas.
kokota Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ArgoBen Aflek je bolji režiser nego glumac. Dobar film.
Eraserhead Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Django UnchainedUzivancija! Zabava za sve pare, za potpuni uzitak u bioskopu! Super lagana i jednostavna prica, klasicna avantura/hero's journey, ima tu elemenata i buddy moviea, plus white trash dobija ono sto zasluzuje.Svi glumci razvalili, stvarno ne znam koga bih izdvojio, osim sto bih rekao da sam u zadnje vreme mnogo poceo da gotivim Dona Johnsona. I naravno, Walton Goggins je car. Inace, prvi Tarantinov film od Reservoir Dogsa koji nema izrazito jak zenski lik, ali prosto ovakva prica trazila je upravo onakve zenske likove kakve imamo u filmu (tj. glavni zenski lik).Ko jos nije gledao, idite u bioskop opusteno, zavalite se u stolicu i uzivajte u voznji!Sve ses slazem, samo da je pola sata kraci bio bi jos bolji.
Recommended Posts