Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Gledao neki antmena? "Moram" sutra u bioskop, naziv filma mi smešan al vidim da nije loše ocenjen. Dilema je to ili novi Mišn Imposbl, its a tresh day.  :misko:

Gledao ipak MI, dobra akcijetina, msm, standardan MI. Zabavno.

Posted

standardan MI

Šta bi to bilo! Meni je De Palmin jedna od najboljih akcija devedesetih, Johna Wooa baš bezveze u trendu tih godina, Abramsov solidan, četvrti deo slabašno prati trend tog trenutka...

To mi je serijal sa ogromnim oscilacijama i prilično obeležen jakim autorskim pečatom onoga ko ga je radio, pogotovo De Palma, Woo, manje Abrams.

Zaista mi nije dokučivo šta bi to bilo "standardan MI"...

Posted

Zaista mi nije dokučivo šta bi to bilo "standardan MI"...

Akcija, jurnjava, spasavanje sveta, all mighty Itan Hant koji uspeva što niko nikad nije pre jer je "nemoguće", atraktivne scene, kamera i sl...

Prethodnike nisam nešto upamtio detaljno, to kontam ko lako štivo, na jedno oko uđe, na drugo izađe... 

Posted

Meni je period Karlitov put i MI vrhovi Brajana De Palme. A, te priče o lakim štivima, zabole me za filozofiju...

Posted

A, te priče o lakim štivima, zabole me za filozofiju...

I mene, samo me zanima zabavno ili ne.

Posted

Gledao neki antmena? "Moram" sutra u bioskop, naziv filma mi smešan al vidim da nije loše ocenjen. Dilema je to ili novi Mišn Imposbl, its a tresh day.  :misko:

Hvalio sam ga ja pre par strana. OK je Ant-Man.

Gledao ipak MI, dobra akcijetina, msm, standardan MI. Zabavno.

:lol:

Posted

I mene, samo me zanima zabavno ili ne.

Aha, ipak je sve što si pisao bilo to za šta te navodno zabole...

Posted

:lol:

Ma antmen bila jedna projekcija u 22.45 pa nisam baš kući hteo da stignem u 3 :)

Aha, ipak je sve što si pisao bilo to za šta te navodno zabole...

Samo rekoh da je film klasičan mi film tj da sadrži elemente koji su manje više sadržali i svi ostali iz serijala, naravno neki su bolji neki lošiji al nisu to ne znam kakve razlike.

Al kao da te briga :D

Posted

Samo rekoh da je film klasičan mi film tj da sadrži elemente koji su manje više sadržali i svi ostali iz serijala, naravno neki su bolji neki lošiji al nisu to ne znam kakve razlike.

Al kao da te briga :D

I Mančester juri za loptom kao Arsenal, ima i isti broj igrača. Sadrže i jedan i drugi tim mnoge iste elemente. Ali, razlika između ekipa se nikako ne svodi na očigledan vetar u leđa koji ima Mančester i od sudija i od medija.

Jednom rečju, De Palmina MI ti je kao uzbudljiva, brza i poštena igra Arsenala. Woova MI ti je čist manga multikulturalizam kao prizori publike koju su uvezli na Old Traford, kada su pravi navijači napustili tribine i otišli da traže Kantonu kod Kena Loacha, dok ti je Abramsova MI bljutava korporativna konfekcija poput Mourinhovog Čelzija.

I jeste me briga, taj serijal je velika metafora o povratku fudbala kući...

Posted

san andreas.... kakva glupost od filma. tacno u 15-tom minutu filma se znalo sta ce se desiti na kraju. verovatno postoji neki template za ovakve filmove.

uzas, jos na kraju "california dreaming" u novokomponovanom izdanju, kao jezivo potsecanje na dva izgubljena sata.

Posted

Dobro je sto sam stekao naviku, da prvo ovde procitam komentare u vezi novih filmova, kako u startu ne bih imao prevelika ocekivanja.

Nocas odgledah Charade (Cary Grant, Audrey Hepburn). Ne znam kako sam ovo propustio do sada, sjajan film.

Posted

san andreas.... kakva glupost od filma. tacno u 15-tom minutu filma se znalo sta ce se desiti na kraju. verovatno postoji neki template za ovakve filmove.

uzas, jos na kraju "california dreaming" u novokomponovanom izdanju, kao jezivo potsecanje na dva izgubljena sata.

ja kacam video da nema veze sa igrom odma sam precrto sa spiska :fantom:

Posted

Nocas odgledah Charade (Cary Grant, Audrey Hepburn). Ne znam kako sam ovo propustio do sada, sjajan film.

voistinu sjajan

Posted

Dobro je sto sam stekao naviku, da prvo ovde procitam komentare u vezi novih filmova, kako u startu ne bih imao prevelika ocekivanja.

Nije loš ni remake "The truth about Charlie".